Sport

Victorie importantă pentru handbaliștii focșăneni :CSM Făgăraș-CSM Focșani 2007:21-23 (9-10)

Ziarul de Vrancea
13 dec 2017 1355 vizualizări

În această seară handbaliștii focșăneni au obținut o victorie foarte importantă la Făgăraș în vederea renașterii speranțelor pentru abordarea unei startegii realiste de a continua lupta de rămânere a echipei în liga națională

Vom reveni cu amănunte

 

 

Am încheiat această zi cum nu se poate mai bine, cu o victorie de care aveam nevoie ca de aer!!! Și cu asta terminăm și partidele din Liga Națională, din acest an 2017. În acest moment, cu un total de 7 puncte(în clasamentul play out-ului), suntem la doar 2 puncte de primul loc care asigură rămânerea în LNHM, fără baraj. Prin urmare vom avea parte de o vacanță de iarnă pe care o vom putea pregăti în liniște. Următoarea partidă a băieților noștri va fi pe 1 februarie, acasă, cu Baia Mare, o altă veritabilă finală. Să fim sănătoși până atunci!-Cătălin Vlădescu  contul de facebook

 

 

CSM Făgăraș - CSM 2007 Focșani 21 - 23

Unul dintre cele mai importante meciuri din actualul sezon a fost câștigat astăzi într-o manieră categorică de băieții noștri. O revanșă binemeritată pentru înfrângerea de pe teren propriu din meciul tur, obținută prin multă muncă, trudă și sacrificiu.

Astăzi am avut atitudine, am arătat ca o adevărată echipă, am știu să conștientizăm din start importanța meciului dar mai ales, am știut să ne mobilizăm exemplar în momentele cheie ale partidei, mai ales atunci când scorul o cerea.

Cu cele trei puncte acumulate, încheiem anul între primele 10 formații din țară însă ne așteaptă un retur de foc. Un retur pe care va trebui să-l tratam cu maximă seriozitate pentru a ne atinge obiectivul și pentru a evita emoțiile din sezonul trecut.

Felicitări, băieți și mulțumim că ne-ați făcut din nou fericiți!-Cristi Valentin Misăilă- contul de  feacbook


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.