Sport

Victorie importantă pentru handbaliști:CSM Focșani 2007 - CS Minaur Baia Mare:28-21(14-11)

Cătălin VLĂDESCU
31 ian 2018 2069 vizualizări

Din capul locului vreau să invit la calm și luciditate, îmi doresc să ne păstrăm capul, să fim cu picioarele pe pământ! Modești și serioși, ca până acum! Victoria băieților noștri din această seară a fost una splendidă, obținută într-o manieră de mare echipă! Este o victorie care ne aduce în calculele pentru play off, lucru la care nici nu îndrăzneam să ne gândim cu ceva vreme în urmă. Bine, această posibilitate a apărut după retragerea din campionat a echipei din Odorhei, dar acest fapt nu diminuează cu absolut nimic victoria din această seară a echipei noastre. A fost o victorie obținută, după cum spuneam, într-o manieră convingătoare, încântătoare pe alocuri. Jocul este cel care ne dă speranțe pentru meciurile viitoare, primul dintre ele fiind cel de pe malul Dunării, la Călărași, duminică, 4 februarie. Echipa noastră a arătat o față pe care, poate, uneori, din diferite motive, aproape că o uitasem...este poate cel mai îmbucurător aspect! Am arătat ca o ECHIPĂ! Ne-am recâștigat unitatea de grup, FAMILIA! Bravo băieți!

Echipa de handbal CSM Focșani 2007 a obținut o victorie mare în fața echipei Minaur Baia Mare.Scorul final a fost 28-21,după 14-11 la pauză.

CSM Focșani 2007 – CS Minaur Baia Mare 28-21 (14-11)

Formații

CSM Focșani 2007: Cloșcă – 1 gol, Marocico, Tevzadze - Ragea, Hagiu – 2, Moisă, Popovici -1, Miroiu – 4, Popa – 1, Țuțu – 3, Mocanu – 2, Rață – 3, Eros – 1, Pătru – 4, Sladic – 6, Năstăsie.

Minaur Baia Mare: Bucătaru, Nagy, Lazic – 4, Popescu, Mureșan – 1, Yuri Pop, Bușecan, Căbuț – 1, Haiduc – 1, Ragot – 9, Marta – 1, Mihai, Sabou – 3, Răzvan Pop, Cristescu – 1, Halcă. 

CSM Focșani 2007 a făcut, în această seară un joc excepțional în Sala Polivalentă, și a câștigat într-o manieră mai mult decât convingătoare în fața unei contracandidate la ultimul loc de play-off! A fost victoria întregii echipe, începând cu staff-ul tehnic și formidabilul portar Marius Cloșcă și continuând cu ceilalți jucători care au intrat în teren sau doar au fost pe bancă. 

În etapa următoare, duminică, 4 februarie, de la ora 16,30, într-un meci televizat de TVR 1, CSM Focșani 2007 va întâlni în deplasare Dunărea Călărași.

Lotul și marcatorii echipei noastre în partida din aceasta seara cu Minaur.Informații preluate de pe pagina HandbalVolei.Ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.