Sport

Victorie de prestigiu a handbaliștilor focșăneni, în etapa a XIII-a a Ligii Zimbrilor: CSA Steaua București - CSM Focșani 2007: 26-29 (13-15)

Ziarul de Vrancea
17 dec 2020 1867 vizualizări
CSA Steaua București- CSM Focșani 2007 :26-20( 13-15).CSM Focșani a câștigat ultimul meci disputat miercuri 16 decembrie 2020, în Sepsi Arena, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii Zimbrilor. Vrâncenii s-au impus meritat în fața Stelei, grație unei evoluții mai bune a liniei de 9 metri, dar și datorită intervențiilor portarului Marocico.Foto:handbalmania.ro
CSA Steaua București- CSM Focșani 2007 :26-20( 13-15).CSM Focșani a câștigat ultimul meci disputat miercuri 16 decembrie 2020, în Sepsi Arena, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii Zimbrilor. Vrâncenii s-au impus meritat în fața Stelei, grație unei evoluții mai bune a liniei de 9 metri, dar și datorită intervențiilor portarului Marocico.Foto:handbalmania.ro

În antepenultima etapă a turului Ligii Zimbrilor, echipa de handbal masculin CSM Focșani 2007 a întâlnit miercuri, 16 decembrie 2020, în Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe formația CSA Steaua București.

Focșănenii au obținut la finalul jocului o victorie prețioasă împotriva formației cu rezultatele cele mai valoroase pe plan internațional de-a lungul istoriei acestui sport în România. La finalul timpului de joc, rezultatul înregistrat a fost CSA Steaua București-CSM Focșani 2007 :26-20( 13-15).

Vom reveni cu amănunte

VIDEO | Cele mai tari faze ale meciului CSA Steaua București - CSM Focșani 2007, etapa a 13-a-

Urmăriți cele mai spectaculoase momente ale meciului disputat între CSA Steaua București și CSM Focșani 2007 în cadrul etapei a 13-a a Ligii Zimbrilor și declarațiile la cald din cele două tabere adverse.  

VIDEO:Federatia Romana de Handbal

CSM Focșani a câștigat ultimul meci disputat, miercuri 16 decembrie 2020, în Sepsi Arena, în cadrul etapei a XIII-a a Ligii Zimbrilor. Vrâncenii s-au impus meritat în fața Stelei, grație unei evoluții mai bune a liniei de 9 metri, dar și datorită intervențiilor portarului Marocico.

Steaua a început mai bine, a condus cu 4-1 în minutul 5, însă Focșaniul a revenit, a preluat conducerea și a intrat cu două goluri avans la pauză. De altfel, vrâncenii ar fi putut avea 4 goluri în plus după 30 de minute, fiindcă au avut ultimul atac al primei reprize, însă o pasă greșită i-a oferit lui Aslanian ocazia de înscrie în poarta goală.

Steliștii au reușit să egaleze la 19 în minutul 42, dar lipsa lor de precizie în atac și forma bună a lui Marocico au făcut ca Focșaniul să se desprindă la 26-21 în minutul 52, după un 7 metri transformat de Marjanovic. Steaua a marcat de trei ori la rând în următoarele trei minute, după care antrenorul Marius Stavrositu a primit eliminare la bancă pentru proteste, de la arbitrul care-l exasperase pe Gheorghe Tadici acum o lună și jumătate, Mihai Pîrvu, iar Focșaniul a avut un final liniștit, impunându-se meritat și fără emoții.

Dalibor Cutura (antrenor CSM Focșani)”Sunt foarte fericit că am câștigat în fața unui adversar foarte puternic, am luptat 60 de minute, nu ne-am pierdut capul și vreau să-mi felicit băieții pentru victorie. Avem încă două meciuri importante în acest an, de la care aștept victorii.”

Marius Stavrositu (antrenor Steaua București)”Aș putea să fiu mai acid, dar încerc să mă abțin, fiindcă vorbesc despre echipa mea cu care am avut și evoluții mai bune, dar și mai puțin bune. Nu am intrat 100% în acest meci, mai avem 2 meciuri și cred că ar trebuie să avem o răbufnire de orgoliu și să câștigăm 6 puncte. E clar că și această perioadă grea își pune amprenta asupra valorii jucătorilor.”

Ultimele patru partide ale etapei a XIII-a vor avea loc joi, 17 decembrie 2020: HC Buzău – CSM Reșița (ora 11.00), CSM Bacău – Magnum Botoșani (ora 13.45), Potaissa Turda – HC Dobrogea Sud Constanța (ora 16.30, TVR 2) și Dinamo București – Minaur Baia Mare (ora 18.25, TVR 1).

STEAUA BUCUREȘTI – CSM FOCȘANI 26-29  (13-15) Arbitri: Mihai Pîrvu / Mihai Potîrniche

Steaua: Stănescu, Bucătaru, Niculai – Mihalcea 4, K. Milosevic 4, Constantina 4, Aslanian 3, Grbovic 3, Georgescu 3, Roșu 3, Khairy 2, Johannson, Burlacu, Pop, Vartic. Antrenor: Marius Stavrositu.

CSM Focșani 2007: Marocico, Cloșcă – Marjanovic 9, Krstevski 3, Eros 3, Makrishin 3, Hrimiuc 3, Pătru 2, Miroiu 2, Marijanac 2, Mănescu 2, Rață, Ragea, Popovici. Antrenor: Dalibor Cutura.

Text informații:handbalmania.ro

Citiți și: Handbal, Liga Națională: CSA Steaua București – CSM Focșani 2007 26-29 (13-15)​

Handbaliștii de la CSM Focșani 2007 au trecut admirabil peste accidentul din etapa trecută când au pierdut în fața CSM Bacău și au dispus într-o manieră impresionantă de puternica formație a CSA Steaua București în partida disputată în această seară în turneul de la Sfântu Gheorghe. Steliștii au început mai bine, au preluat repede conducerea cu 4-1, au avut apoi 5-4, moment din care a mai fost egal de două ori, la 5 și la 20. Cu aceste excepții, focșănenii au condus tot timpul grație unui superjoc în care atac și apărare au funcționat fără greșeală și au obținut o victorie care, pentru cine îi cunoaște foarte bine pe handbaliștii Focșaniului, nu a constituit o surpriză.

În următorul turneu, în zilele de 22 și 23 decembrie, tot la Sfântu Gheorghe, CSM 2007 va întâlni pe CS Magnum Botoșani și CSM Făgăraș.

Text informații:CSM Focșani 2007 oficial

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.