Sport

Vendetă oprită la timp

Ziarul de Vrancea
26 oct 2019 919 vizualizări

*Dinamo a condus cu 3-0 pe Viitorul, dar n-a lipsit mult să fie egalată

FC Dinamo a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (2-0), formația FC Viitorul, în etapa a XIV-a a Ligii I. Dinamoviștii au condus cu 3-0, dar au „tremurat” în final pentru cele trei puncte. Au marcat: Perovici ('29), Sorescu ('30), Filip ('61) / Iancu ('76), Boboc ('79).. Filip și Perovici sunt la primele goluri în Liga I, în tricoul „alb-roșu”.Scorul a fost deschis de dinamoviști în min. 29, când Nistor a inițiat un contraatac rapid și i-a pasat lui Mrzljak, acesta a făcut o cursă pe partea dreaptă și a centrat pe partea opusă la Sorescu, care, faultat în careu de Căbuz, a ridicat mingea peste portar, iar Perovic a trimis-o în poarta goală. Arbitrul Radu Petrescu a lăsat avantaj, fără să dicteze penalty, dar apoi l-a sancționat cu cartonaș galben pe Căbuz. N-a trecut decât un minut și același Nistor, l-a deposedat pe Artean în jumătatea de teren a oaspeților, l-a deschis în adâncime pe Sorescu, care l-a învins ușor pe Căbuz. Viitorul părea în stare de knock-down, iar în min. 61, a venit al treilea gol de la cine se aștepta cel mai puțin: Filip a recuperat un balon la mijlocul terenului, a pătruns spre careul oaspeților și l-a învins pe Căbuz, poziționat greșit în poartă, cu un șut de la peste 20 de metri. Și când suporterii dinamoviști se gândeau la o revanșă la fel de usturătoare ca acel 0-5 din tur, echipa lui Hagi s-a trezit. După un șut violent în bară al lui Nouri, „futuriștii” au punctat de două ori, la fel de rapid în minutele 76 și 79 prin două goluri superbe realizate de Iancu (șut din întoarcere, la o intervenție eronată a lui Popescu) și Boboc (foarfecă pe spate). Și n-a lipsit mult ca Viitorul să obțină egalarea. În urma acestui rezultat Dinamo acumulează 20 de puncte.

...........................

Dusan Uhrin (antrenor, Dinamo): „ Putea fi 3-3, dar am avut noroc. Dacă Nistor înscria pentru 4-0, încheiam jocul. Nu facem o dramă din asta. Fiecare meci este important pentru că fiecare meci este dificil. Trebuie să rezolvăm această problemă cu pierderea concentrării, pentru că astfel primim goluri ușor. Am jucat foarte bine în prima repriză, dar în repriza a doua am făcut multe greșeli”.

Gheorghe Hagi (manager, Viitorul):”Am spus că o să iasă un meci frumos. Din păcate, noi mai avem și zile în care facem greșeli individuale, mari cadouri și asta ne-a costat. Eu zic că și noi și ei am început bine, ambele echipe stăteau bine. Am avut și noi ocaziile noastre, în minutul 1 am avut cu poarta goală, dar ăsta e fotbalul. Important e ca am revenit și că la sfârșit am terminat cum trebuie. Pot să îi felicit pe jucătorii mei pentru ultimele 30 de minute

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.