Sport

Vânătoare de lei răniți

Ziarul de Vrancea
19 iun 2019 994 vizualizări

Astăzi, de la ora 19:30, echipa de tineret a României întâlnește Anglia la Cesena, în runda a doua din grupa C a Campionatului European *partida va fi transmisă pe TVR1

După strălucita victorie de marți, 4-1 cu Croația, la Seravalle, tricolorii lui Mirel Rădoi, au un meci foarte greu contra Angliei. Greu din două motive, valoarea superioară a fotbalului din Albion, dar și eșecul dramatic de marți al englezilor în fața Franței, care-i aduce în poziția de lei răniți. Maniera în care s-au impus tricolorii în meciul anterior îi fac să fie capabili de orice, inclusiv de a trimite Anglia acasă. Totuși, selecționerul României nu vrea să riște prea mult în fața unei echipe ca Anglia, astfel încât își ia măsuri de precauție. Mirel Rădoi a început deja o analiză amănunțită a lotului Angliei. El crede că va fi dificil ca echipa lui să realizeze un pressing constant asupra englezilor, având în vedere și temperatura ridicată de la ora jocului. Pentru România, va fi al doilea joc consecutiv jucat de la ora locală 18:30, în timp ce englezii vor resimți căldura puternică din Italia în premieră, meciul contra Franței disputându-l de la ora locală 21:00. Selecționerul Angliei, Adrian („Aidy”) Boothroyd s-a arătat dezamăgit de înfrângerea dramatică în fața Franței și a dat de înțeles că vor exista mai multe schimbări în echipa de start. Mijlocașul Hamza Choudhury a fost eliminat în meciul cu Franța, astfel că va fi suspendat pentru duelul cu România. De asemenea, fundașul Aaron Wan Bissaka, de la Crystal Palace, a avut o prestație sub așteptări cu Franța, totul culminând cu autogolul din ultimele minute. Și în centrul atacului ar putea apărea o modificare pentru englezi. Dominic Solanke, atacantul lui Bournemouth, ar putea fi înlocuit. De partea cealaltă, este de așteptat ca Mirel Rădoi să nu facă modificări majore în sistemul de joc, după victoria entuziasmantă cu Croația. Singurul semn de întrebare este pe poziția de „aripă stângă”, unde Andrei Ivan nu a convins și a fost primul jucător înlocuit de la tricolori, cu Florin Coman.

Tot astăzi, de la ora 22:00, se va juca la Seravalle, partida Franța – Croația. Iată formațiile probabile:

România: Radu – Manea, Nedelcearu, Pașcanu, Ștefan – Cicâldău, Băluță – Man, Hagi, Coman – Pușcaș

Anglia: Henderson – Kenny, Tomori, Clarke-Salter, Dasilva- Maddison, Dowell, Foden - Sessegnon, Mount, Gray. 

Arbitru: Andreas Ekberg (Suedia).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.