Sport

Vâlcea se întărește

Ziarul de Vrancea
20 mai 2019 622 vizualizări

Șase jucătoare noi au fost aduse la noua campioană de handbal feminin

Campioana României la handbal feminin din 2019, SCM Râmnicu Vâlcea, a anunțat, după încheierea sezonului, noile mutări din cadrul lotului. Astfel, șase jucătoare vor părăsi formația vâlceană și tot atâtea au fost transferate pentru sezonul viitor, care va include și meciuri în Liga Campionilor. “Din păcate, ne despărțim de șase jucătoare foarte importante, care au contribuit din plin la performanțele obținute de echipa noastră sezonul acesta, câștigarea campionatului și Supercupei României. Le mulțumim pe această cale handbalistelor Natallia Vasileuskaia, Petra Blazek, Ines Khouildi, Marija Petrovic, Maria Gavrilă și Andreea Pricopi și le dorim o carieră cât mai frumoasă la noile echipe! Veți rămâne pentru totdeauna în galeria fostelor mari jucătoare care au evoluat pentru Râmnicu Vâlcea!”, a transmis clubul vâlcean.

Noile achiziții ale campioanei pentru stagiunea 2019-2020 sunt: Marta Batinovic (29 ani, portar), de la Buducnost Podgorica, componentă a naționalei Croației; Mireya Gonzalez (27 ani, inter dreapta), de la Siofok, componentă a naționalei Spaniei, câștigătoare a Cupei EHF în acest sezon; Kristina Liscevic  (29 ani, inter stânga), de la Team Esjberg, componentă a naționalei Serbiei, finalistă a Cupei EHF în acest sezon; Asma Elghaoui (27 ani, pivot), de la Siofok, componentă a naționalei Ungariei, câștigătoare a Cupei EHF în acest sezon, câștigătoare a Ligii Campionilor în 2018; Mădălina Zamfirescu (24 ani, centru), de la Debrecen, componentă a naționalei României și Ana Maria Draguț (29 ani, inter dreapta), de la Kisvardai, componentă a naționalei României.

SCM Râmnicu Vâlcea a cucerit titlul național în 2019, detronând CSM București, chiar dacă au încheiat cu același număr de puncte, 66, dar cu avantajul rezultatelor directe. CSM este medaliată cu argint, iar Gloria Bistrița cu bronz.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.