Sport

Vă prezentăm cele 4 transferuri ale echipei de handbal CSM Focşani 2007

Cătălin VLĂDESCU
3 iul 2017 5339 vizualizări

Au fost oficializate 4 achiziţii pentu echipa noastră. Despre trei dintre ele se ştia, neoficial însă, doar în mediile din jurul handbalului din oraşul nostru. Este vorba despre Valentin Pătru, Doru Călin Hagiu şi Bogdan Voica, cel care, din viitorul sezon, va ocupa funcţia de antrenor secund la echipa noastră. Noutatea absolută, despre care mărturisesc că nu aflasem, se numeşte Ilija Sladici.

 

Dar să-i luăm pe fiecare în parte:

Valentin Pătru, coordonator de joc, în vârstă de 29 de ani, născut la Pucioasa pe dată de 16.02.1988. Cu o înălţime de 1,83 m. şi 92 de kg, Pătru, a jucat timp de 9 sezoane la vicecampioana CSM Bucureşti, de unde anul trecut s-a transferat la nou promovata CS Politehnica Iaşi.

Doru Călin Hagiu, inter stânga, putând juca foarte bine şi ca centru. Este născut la Braşov, 28.02. 1988, are o înălţime de 1,95 m. şi 108 kg. vine la echipa noastră de la HC Vaslui, echipă cu care în sezonul trecut a jucat în play-off şi pentru care a marcat în sezonul 2015-2016, 107 goluri, iar în sezonul recent încheiat a înscris de 98 de ori, fiind eliminat de 6 ori în tot sezonul.

 

Ilija Sladici, inter stânga, poate face tot atât de bine şi faza de apărare, este născut pe 25.01. 1984, la Belgrad(Serbia). Are 1,96 m, şi 99 de kg. În 2002 Slădici mergea la echipa de tineret a clubului FC Barcelona. În carieră a trecut pe la cluburi ca: Handball Club Alicante Costă Blanca – Spain, Handball Club Almoradi – Spain, Handball Club Red Star Belgrade – Serbia (EHF Champions League 08/09, EHF Cup 09/10), Handball Club Huesca – Spain, Handball Club Red Star Belgrade – Serbia, unde a activat timp de 6 luni, Handball Club Villa de Aranda Autocares Bayo – Spain, Handball Club Fertiberia Puerto Sagunto – Spain, iar anul trecut a jucat în Qatar. În 2005 a obţinut medalia de argint la Campionatul Mondial de juniori din Ungaria, cu naţionala Serbiei şi locul doi, tot cu naţională de tineret a Serbiei, la Campionatul European.

Bogdan Voica, este fratele mai mic al antrenorului echipei Dinamo Bucureşti şi secundului naţionalei României, Eliodor Voica. Antrenor la Ştiinţa Municipal Bacău, alături de Gabriel Armanu, Bogdan Voica a fost şi selecţionerul naţionalei de tineret a României în anul 2015. Are 41 de ani fiind născut la Moreni pe dată de 18.11.1976. Din toamnă acesta va ocupa funcţia de antrenor secund la echipa noastră. Să le spunem tuturor bun venit la Focşani, să le ţinem pumnii strânşi, dorindu-le în acelaşi timp multă bafta şi reuşite pe măsură în tricoul alb-albastru!

(Cătălin Vlădescu)

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.