Sport

Unguroaice sau franțuzoaice?

Ziarul de Vrancea
2 mar 2018 540 vizualizări

Echipa de handbal feminin CSM București, care a învins ieri pe FC Midtylland va afla cu cine va juca în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după meciul de sâmbăta viitoare de la Rostov

CSM București a învins, duminică, în Sala Polivalentă "Ioan Kunst-Ghermănescu" din Capitală, cu scorul de 29-24 (13-12), formația daneză FC Midtjylland, într-un meci disputat în grupa principală I a Ligii Campionilor la handbal feminin. Cristina Neagu și Amanda Kurtovic, fiecare cu șase goluri, au fost cele mai bune marcatoare de la CSM București, la egalitate cu Veronika Kristiansen, care a înscris de cele mai multe ori pentru echipa daneză. Au mai marcat pentru România: Natalie Hagman 4, Gnonsiane Niombla 3, Isabelle Gullden 2, Iulia Curea 2, Oana Manea 2, Majda Mehmedovic 2 și Line Jørgensen 1. Campioana României a avut o primă repriză destul de slabă cu reprezentantra Danemarcei. Paula Ungureanu a fost MVP-ul reprizei, cu zece intervenții. Oaspetele au condus aproape tot timpul, prima dată când CSM s-a aflat la conducere a fost în ultimele secunde ale primei părți. Paula Ungureanu s-a remarcat și în partea secundă, cu alte opt intervenții utile echipei, care s-a desprins ușor.

Celelalte rezultate din grupa I: Nykøping – Györ ETO 24-32; Krim Ljubljana – Rostov-Don 26-35; Clasament: 1. Györ – 14 p; 2. CSM București – 13 p; 3. Rostov – 13 p; 4. Nykøping – 5 p; 5. Krim – 5 p; 6. Midtjylland – 4 p.

Grupa a II-a: Vardar Skopje – Bietigheim  30-32; Ferencvaros – Metz 29-27; Thüringer – Buducnost 24-25. Clasament: 1. Vardar – 16 p; 2. Ferencvaros – 12 p; 3. Metz – 12 p; 4. Buducnost – 8 p; 5. Thüringer – 4 p; 6. Bietigheim – 4 p.

Următorul meci al echipei CSM București (în ultima etapă din grupe) este programat la sfârșitul săptămânii viitoare, în Rusia, cu Rostov Don, întâlnire în care se va juca locul II în grupă. Dacă va câștiga locul II (victorie la Rostov sau egal cel puțin la 22-22), CSM va întâlni în sferturi pe Ferencvaros Budapesta, în caz contrar urmând a se confrunta cu Metz Handball.

În Cupa EHF, cele două reprezentante ale României din sferturile de finală au speranțe puține după prima manșă. SCM Craiova a pierdut pe teren propriu cu 23-25 (9-15) de echipa rusă Lada Togliatti, iar HC Zalău a câștigat tot pe teren propriu la scor minim , 29-28 (12-15) meciul cu echipa Kastamonu Belediyesi GSK din Turcia. Manșa retur va avea loc în 11 martie, iar câștigătoarea se va duela în semifinale cu învingătoarea din disputa SCM Craiova – Lada Togliatti. Semifinalele sunt programate în 7-8 aprilie, respectiv 14-15 aprilie.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.