Sport

Un vrâncean campion național la ciclism viteză pe șosea (Ionel Puiu, Master 2/Distanță 20 km)

Ziarul de Vrancea
29 iun 2018 2229 vizualizări

Vrâncenul Ionel Puiu  locuiește acum în Italia și a concurat  la Campionatele Naționale de sosea 2018 pentru clubul  GS Podenzano

Istoria victoriei a afost relatată chiar de campion pe contul său de facebook

 

”La sfârșitul săptămînii trecute am participat la Campionatele Naționale de sosea 2018,probele de contratimp individual și fond,care s-au desfășurat in comuna Sadu și respectiv Agnita,județul Sibiu.

Vineri,22 Iunie,la proba de contratimp individual,proba adevărului,pentru ca ești tu cu tine însuți împotriva cronometrului,am reușit sa obțin cel mai bun rezultat la caregoria Master 2.

O victorie pe un traseu care a fost pe placul meu și care l-am testat cu o zi înainte pe o ploaie torențiala.

Tot in aceeași zi atat Edi cât și Ana,deveneau campioni naționali la aceeași proba.

Sâmbătă,23 Iunie,am luat startul la proba de fond,unde am reușit sa urc din nou pe podium obținând un muncit loc 3. Spun muncit pentru ca înainte cu 10 km de final,pe ultima cățărare,am pierdut plutonul fruntaș dar am reușit pana la urma sa recuperez ecartul creat și sa ajung in final cu cei mai buni.Multumit de rezultat.

După 9 ani de absenta m-am întors in România pentru a participa la Campionatele Naționale de Ciclism,dar și pentru a cunoaște oameni noi,pasionați de acest sport,care-i cunosteam doar din rețelele de socializare.

Pot sa spun ca am avut plăcută surpriza sa cunosc niște oameni minunați,și cu aceasta ocazie as vrea sa mulțumesc domnului Viorel Florin Grosu ,doamnei Corina-Claudia Grosu și doamnei Luciana Muresan care m-au încurajat,mi-au oferit transport și tot ceea ce am avut nevoie. Va mulțumesc!

Felicitări tuturor participanților prezenți la concurs,dar și orgazatorilor,care,in opinia mea,au făcut o treaba buna și s-au străduit ca totul sa decurgă in cele mai bune condiții de siguranța. De-altfel nici nu am auzit sa fi fost vreun accident sau vreun episod neplăcut.

Duminica,când ma îndreptam spre aeroport,am primit un mesaj care spunea cam așa:”vittoria bello”. 

Prietenul meu,Grosu Eduard Michael câștiga proba de fond,devenind campion național. Aceasta a fost cireasa de pe tort,care a încheiat o săptămâna plină de emoții și de care îmi voi aminti cu plăcere.

Va mulțumesc încă odata tuturor,și sper sa ne revedem cât mai curând!”

Text+VIDEO+Foto preluate de pe contul de facebook Puiu Ionel

În documentul atașat puteți citi statistica Federației Române de Ciclism pentru Campionatele Naționale de sosea 2018,probele de contratimp individual și fond.Vrânceanul Ionel Puiu apare la categoria master 2 -distanța 20 Km


Fisiere atasate

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.