Sport

Un suporter cu prestanță

Ziarul de Vrancea
20 nov 2018 417 vizualizări

Antrenorul CSM București, Dragan Djukic, susține fetele din naționala României la Europeanul din Franța

Dragan Djukic, antrenorul echipei CSM București, este deja conectat la Campionatul European de handbal feminin care va începe în 29 noiembrie, mai ales că peste 50% din fetele de la club vor fi prezente în Franța. Tehnicianul sârb este convins că România poate ajunge departe dacă toate jucătoarele vor fi sănătoase. El vede și naționala Serbiei cel puțin în grupele principale. Până la Euro, România și Serbia se vor întâlni mâine, de la ora 18:30, la Trofeul Carpați. Satisfăcut de ultimele performanțe ale echipei, locul 1 în Grupa D a Ligii Campionilor și victoria clară cu Gloria Bistrița în Liga Națională, Dragan Djukic a plecat liniștit în vacanță, după o perioadă agitată la CSM București. El va reveni peste câteva zile la echipă, pentru a relua pregătirile cu jucătoarele care nu vor juca la Euro 2018. Djukic va merge și în Franța, la partea finală a Campionatului European, care se va desfășura la Paris în perioada 14-16 decembrie. ”Vor fi multe jucătoare de la CSM București la turneul final, voi ajunge și la Campionatul European pentru a le urmări și a le încuraja în acea perioadă”, ne-a declarat antrenorul sârb.  Dragan Djukic a făcut apoi și primele estimări în privința Campionatului European și s-a declarat un fan al naționalei României: „Va fi un turneu final foarte dificil, pentru că toate echipele se vor bate nu doar pentru o poziție bună în acest Campionat European, dar și pentru și Jocurile Olimpice de la Tokyo. Va fi o competiție foarte strânsă, greu de spus și care vor fi cele 12 echipe care vor avansa în grupele principale, dar voi fi un suporter al handbalul românesc. Naționala României face parte dintr-o grupă accesibilă, are un staff tehnic foarte bun, iar dacă toată lumea este sănătoasă, atunci are o șansă să meargă departe. Dar vom vedea!”.

Campionatul European de handbal se va desfășura în perioada 29 noiembrie – 16 decembrie. România va juca în Grupa D, alături de Norvegia, Germania și Cehia. Serbia face parte din Grupa A, alături de Danemarca, Suedia și Polonia.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.