Sport

Un soi de scouter

Ziarul de Vrancea
31 oct 2021 623 vizualizări

Leo Messi ar vrea să se întoarcă la Barcelona ca „secretar tehnic”

Lionel Messi a declarat, într-un interviu acordat cotidianului catalan Sport, că și-ar dori să revină la FC Bareclona în funcția de secretar tehnic. „Mereu am spus că mi-aș dori să ajut clubul să meargă bine. Aș vrea să fiu secretar tehnic la un moment dat. Nu știu dacă va fi la Barcelona sau nu. Sau va fi altfel. Dacă există o posibilitate, aș dori să contribui din nou acolo unde pot fi util, pentru că acesta este clubul pe care îl iubesc. Mi-aș dori ca el să continue să fie bun, să crească și să fie unul dintre cele mai bune din lume”, a declarat Messi.

La cluburile spaniole, secretarul tehnic se ocupă de căutarea noilor jucători. El propune nume de fotbaliști directorului sportiv, cel care efectuează transferurile. În același timp, secretarul tehnic urmărește viitoarele adversare ale echipei și îi prezintă informații antrenorului principal. Relația lui Leo Messi cu președintele FC Barcelona, Joan Laporta, pare să se fi răcit după ce argentinianului nu i-a fost prelungit contractul. Era în joc situația economică a clubului și Messi a trebuit să meargă la PSG, club cu care a semnat câteva zile mai târziu. Messi nu a ezitat să recunoască că explicația cu care președintele și-a justificat decizia nu a fost corectă. „Adevărul este că, așa cum am explicat la plecare, am făcut tot posibilul să rămân, niciodată nu mi s-a cerut să joc gratis. Mi s-a cerut reducerea salariului cu 50 la sută și am făcut-o fără nicio problemă. Eram în măsură să ajut mai mult clubul. Dorința mea și a familiei mele era să rămânem la Barcelona. Nimeni nu mi-a cerut să joc gratis, dar în același timp, mi se pare că afirmațiile președintelui sunt deplasate. M-au rănit pentru că eu cred că nu avea nevoie să spună asta. Acest lucru îi face pe oameni să se gândească sau generează un tip de îndoială pe care cred că nu o merit”, a spus atacantul argentinian.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.