Sport

Un nou turneu de pregătire pentru handbalişti

Dan Chiriac
11 aug 2017 707 vizualizări

u focşănenii joacă de vineri până duminică la Odorheiul Secuiesc

Echipa de handbal CSM Focşani 2007 se pregăteşte pentru noul sezon al ligii întâi. La finalul acestei săptămâni, focşănenii iau parte la un turneu la Odorheiul Secuiesc. Este o verificare utilă pentru elevii lui Viorel Ciubotaru şi Bogdan Voica, mai ales, că în prima etapă, focşănenii vor întâlni în deplasare chiar pe HC Odorhei. Turneul din Harghita are loc în perioada11-13 august la Odorhei. La turneu participă Odorhei, Steaua, CSM Bucureşti, Constanţa. Săptămâna trecută, CSM Focşani 2007 a obţinut două victorii şi a pierdut un joc în turneul de pregătire de la Suceava. Focşănenii au câştigat prima partidă de pregătire a turneului sucevean contra nou promovatei Politehnica Iaşi. După ce la pauză jucătorii noştri erau conduşi cu 11-15, aceştia au revenit în partea a doua, câştigând fără probleme partida, 28-23. CSM Focşani 2007 pierdut la mare luptă al doilea joc al turneului de la Suceava. Focşănenii au cedat cu scorul de 20-21 în faţa echipei gazdă, CSU Suceava. Ultimul joc al handbaliştilor la Suceava s-a disputat în compania celor de la Municipal Bacău. Focşănenii s-au impus cu 30-24, după ce la pauză scorul a fost 15-11. Urmează un al treilea turneu de pregătire în perioada 25-27 august, turneu organizat de CSM Bucureşti, la care vor mai participa Steaua şi Vaslui. Liga întâi de handbal va începe pe 3 septembrie. În prima etapă, CSM Focşani 2007 va juca în în deplasare cu HC Odorhei, urmând ca în etapa a doua să primească pe teren propriu vizita celor de la CSM Făgăraş. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.