Sport

Un autogol, violență și delir la final

Ziarul de Vrancea
15 aug 2021 701 vizualizări

Declinul satrapiei FCSB continuă: 0-1 cu Rapid pe Arena Națională, prin golul marcat în proprie poartă *Gigi Becali vrea să le dea papucii lui Alex Crețu și Cristea *CFR, Rapid și FC Botoșani, trei echipe neînvinse în Liga I după cinci etape

FCSB, echipa păstorită, manageriată, antrenată, hrănită și vaccinată de autocratul Gigi Becali a suferit o nouă umilință. FC Rapid a învins cu 1-0 pe Arena Națională fosta campioană a României, după un meci tensionat, cu multe durități, cu două eliminări și cu o atmosferă incendiară în tribune. Lovitura de începere a fost dată de fostul golgeter rapidist Ion „Puiu” Ionescu, cel care făcea în anii '60 un cuplu ofensiv de neuitat cu Emil „Nichi” Dumitriu. Prima repriză, dominată steril de echipa oaspete a adus golul victoriei rapidiste înscris în proprie poartă de Vinicius ('39). De fapt, autorul moral al autogolului a fost fundașul Alex Crețu, care a deviat mingea centrată de Belu exact în colegul său, mingea ricoșând în poarta lui Vlad. Meciul a fost presărat de incidente, galeriile, mai ales cea a gazdelor, aruncând petarde și obiecte pe teren. În minutul 83, Șerban (FCSB) și Belu (Rapid) au avut o altercație și s-au îmbrâncit. Sefer (Rapid) a venit tare și l-a doborât pe Șerban. După acest incident, în care s-au implicat mai mulți jucători de la ambele echipe, Sefer și Șerban au fost eliminați.

După meci, ca de obicei, Gigi Becali, a luat-o razna: Eu am greșit. L-am schimbat pe Olaru, care cât de cât juca fotbal, și l-am băgat pe unul care nu știu ce e, dar numai fotbalist nu mai e”, cu precizarea că înlocuitorul lui Olaru a fost Moruțan, altă-dată lăudat de marele strateg, care a anunțat că renunță la Alex Crețu și Iulian Cristea. Gigi Becali a dat, însă, și o veste bună. Dacă FCSB nu câștigă campionatul acesta, se lasă de fotbal, vinde tot. Să-i fie gura aurită!

Rapid București ocupă locul II în clasament, are 13 puncte și este singura echipă fără gol primit: În frunte se află CFR Cluj, cu punctaj maxim.În afară de CFR și Rapid, a treia echipă neînvinsă din campionat după cinci etape este FC Botoșani, care a învins, ieri, cu 1-0, pe Gaz Metan Mediaș, în deplasare, prin golul marcat de brazilianul Barbosa în min. 22. Echipa antrenată de Marius Croitoru ocupă locul III, tot cu 13 puncte.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.