Sport

Ultimele ajustări la handbal

Ziarul de Vrancea
24 nov 2019 959 vizualizări

Naționala feminină susține două teste în Japonia înaintea startului Mondialelor

Naționala feminină de handbal a României a învins formația japoneză Omron cu scorul de 25-23, într-un meci de pregătire desfășurat duminică în Japonia, iar selecționerul Tomas Ryde a apreciat ca pozitivă evoluția tricolorelor în perspectiva debutului la Campionatul Mondial, care va începe sâmbătă în Țara Soarelui Răsare. „Unul dintre obiective a fost ca toate fetele să fie pe teren. Cristina Neagu nu a putut din cauza genunchiului un pic umflat. Evoluția celorlalte jucătoare a fost pozitivă. Am fost atenți la evoluția fetelor noi, Elena Dache, Anca Polocoșer, Vizitiu. În multe aspecte s-au descurcat foarte bine, sunt mulțumit. Am încercat să o punem pe Dache în situații unu la unu. E foarte puternică în acele momente, a devenit foarte încrezătoare în jocul ei la echipa națională. În apărare am folosit mai multe moduri tactice, insistând pe partea de pressing, iar în unele momente ale jocului ne-a ieșit foarte bine. A fost o zi bună, încă suntem obosiți, dar avem o echipă optimistă și încercăm să devenim mai buni”, a declarat antrenorul suedez pentru canalul de YouTube al FRH.


România va mai juca un meci de verificare, astăzi, cu Olanda, înaintea debutului oficial la Campionatul Mondial. „Va fi un alt tip de meci. Sunt mai rapide, mai puternice, jocul combinativ face parte din ADN-ul lor. Apărarea noastră va trebui să fie mai precisă. Am făcut niște greșeli pe contre dar marți nu vom putea face aceleași greșeli. Cristinava fi pe teren. Noi încercăm să fim echipa care impune ritmul. Cu Omron s-a alergat mult, a fost o viteză mare. Am încetinit jocul uneori, alteori am accelerat. Partida cu Olanda va fi una mai tactică”, a precizat Ryde. România face parte din grupa C a Campionatului Mondial și va debuta sâmbătă, de la ora 11:00, cu Spania.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.