Sport

Ultima oră:Victorie a handbaliștilor focșăneni în meciul disputat cu vasluienii:CSM Focșani 2007 - HC Vaslui:21-16(8-9)

Ziarul de Vrancea
11 feb 2018 1562 vizualizări

Meciul a avut loc în această seară începând cu ora 18,30 în cadrul   Ligii Naționale de Handbal Masculin(LNMH)  - etapa 18, în Sala Polivalentă din Focșani. 

VIDEO preluat de pe canalul youtube ​Cătălin Vlădescu

CSM 2007 Focșani - HC Vaslui 21 - 16

Ce spectacol, ce atmosferă, ce victorie. Patru meciuri consecutive fără înfrângere, trei victorii, un egal și 10 puncte acumulate iar drumul băieților spre atingerea obiectivului e din ce în ce mai realizabil.

Altă variantă nici nu putem lua în calcul având în vedere atitudinea, sacrificiul și determinarea băieților afișată la fiecare partidă, dar mai ales jocul prestat. Un joc încântător, un handbal curat și plăcut ochiului.

Astăzi, împinși de la spate de minunații suporteri focșăneni, echipa a reușit o nouă partidă memorabilă în fața unui adversar cu mulți jucători experimentati, unii dintre ei componenți ai echipei naționale. Cu o defensivă agresivă, excelent organizată și un atac ce a funcționat la capacitate maximă, cel putin în a doua repriză, băieții au zburdat efectiv pe teren și nu le-au dat vasluienilor nicio șansă.

Astfel de meciuri, ca cel de astăzi, ne dorim să vedem de fiecare dată. Un spectacol sportiv captivant, o sală plină până la refuz aplaudând în picioare fiecare reușită și o echipă iubită de mii de oameni ce luptă până la sacrificiu de fiecare dată, indiferent de adversar și scorul de pe tabelă.

Felicitări, băieți! Vă iubim și vă mulțumim pentru meciurile senzaționale pe care ni le oferiți! Suntem mândri de voi!-Sursa:Cristi Valentin Misăilă-contul de facebook

Vom reveni cu amănunte

* în clasament sunt adăugate și punctele câștigate la masa verde de echipele care urmau să joace cu HC Odorhei


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.