Sport

Ultima oră:Tânărul atlet vrâncean Ionuț Dogaru dublu campion național

Ziarul de Vrancea
29 oct 2017 3574 vizualizări

Cele două titluri cucerite de Ionuț Dogaru, astăzi duminică 29.10.2017 la Campionatele naționale desfășurate pe stadionul Național Arena din București sunt la atletism în proba de 50 km marș, la tineret individual,și respectiv seniori pe echipe.Talentatul, tânăr atlet vrâncean are în prezent dublă legitimare.La CSU și  CSM Reșița.El a fost însă format și îndrumat în traseul spre marea performanță în atletism, la Liceul cu program sportiv Focșani de către antrenorul Marius Batog

Ionuț Dogaru este nepotul fraților Gicu -Valentin și Vasile  Dogaru.Gicu-Valentin Dogaru cunoscutul profesor de filosofie de la Liceul Teoretic “Emil Botta” Adjud.Vasile Dogaru inimosul și foarte activul vrâncean în diaspora românească din Italia.

Ionuț Dogaru pentru Ziarul de Vrancea:”Azi am luat startul la Campionatul National de tineret si seniori desfasurat la Bucuresti pe national arena. A fost o cursa infernala de 50 km dar cu ajutorul colegilor si antrenorilor am reusit sa o termin cu bine. Am incheiat cursa cu un timp de 5 ore si 5 minute,astfel cucerind medalia de aur la tineret individual si aur la seniori pe echipe.Cu această competiție de astăzi(n.r. duminică 28.10.2017) am încheiat anul competițional și voi reveni cu forțe proaspete la anul”

Ionuț Dogaru  pe contul său de facebook-Ionut Dgr:”

Țin sã le mulțumesc enorm de mult antrenorilor mei:

Domnului director Octavian Mãzãran

Domnului profesor Gheorghe Ardeleanul

Domnului profesor Iosif Mãzãran

Domnului profesor Batog Marius

Fãrã ei nu ajungeam pânã aici şi le mulțumesc foarte mult pentru toatã susținerea!

Tot lânga mine au fost şi colegii mei alãturi de care m-am pregãtit şi m-au încurajat în timpul cursei(Alin Ştirbu,Narcis Mihãilã,Cocioran Marius şi Remus Rãdoi)

Şi nu în ultimul rând țin sã îi mulțumesc tatãlui meu Dogaru Gheorghițã pentru cã m-a susținut de la începutul carierei mele şi chiar şi pânã în ziua de azi.”

Ionuț Dogaru este considerat de specialiști unul dintre cei mai talentați și de perspectivă atleți din România la categoria sa de vârstă


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.