Sport

Uhrin a demisionat

Ziarul de Vrancea
7 mar 2020 724 vizualizări

Dinamo caută din nou antrenor, după eșecul de la Iași

FC Dinamo București și antrenorul principal Dusan Uhrin au convenit, luni, încheierea pe cale amiabilă a raporturilor contractuale, a anunțat conducerea executivă a clubului bucureștean, prin intermediul site-ului oficial, fcdinamo.ro.”Am stat până la 03.00 împreună cu el și cu antrenorii secunzi pentru că am crezut că reușesc să-l conving pe Dusan să nu ia această decizie în mod unilateral, de a-și da demisia. Îmi pare rău că nu am putut să-l conving pe Dusan să continue. El a luat o decizie pe care ieri a transmis-o băieților în vestiar. Asta este, nu avem ce să facem, trebuie să mergem mai departe. Deocamdată ne vom întâlni cu Dusan, pentru că sunt lucruri de reglat, lucruri contractuale. În momentul în care vom termina rezilierea cu Dusan, vom discuta cu alt antrenor. Patronul Ionuț Negoiță are un rol decisiv în alegerea antrenorului, noi venim cu propuneri, el este singurul care va decide. Dar și suporterii au un rol important și se va ține cont și de părerea lor”, a declarat Prunea, la Digi Sport. Uhrin, 52 de ani, a preluat conducerea tehnică a FC Dinamo la 13 august 2019. El l-a înlocuit atunci pe Eugen Neagoe, nevoit să plece de la Dinamo din cauza unor probleme de sănătate. Echipa Dinamo a pierdut primele două meciuri din play-out, 0-1, acasă, cu Academica Clinceni și 0-1, în deplasare, la Iași. Din luna august a anului trecut la conducerea tehnică a echipei, Dusan Uhrin a adunat 12 victorii la Dinamo, 9 în campionat și trei în Cupa României, cea mai importantă fiind obținută în urmă cu trei săptămâni, 2-1 cu FCSB pe Arena Națională.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.