Sport

Ucigași cu fețe de copii

Ziarul de Vrancea
20 oct 2021 713 vizualizări

Impulsionați de „Babyfaced Killer”, antrenorul Ole Gunnar Solskjaer, jucătorii de la Manchester United au întors rezultatul meciului cu Atalanta de la 0-2 în Liga Campionilor

Manchester United a reușit, joi, o victorie formidabilă, 3-2 cu Atalanta chiar pe „Old Trafford”, după ce italienii au condus cu 2-0, la pauză, în meciul din grupa F a Ligii Campionilor. Pasalic ('15) și Demiral ('29) au înscris pentru oaspeți, dar „diavolii roșii” au reușit să revină prin golurile înscrise de Rashford ('53) și Maguire ('75), iar portughezul Cristiano Ronaldo a marcat golul victoriei ('81).

Antrenorul echipei Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, le-a transmis jucătorilor săi la pauză că este suficient să marcheze o dată și apoi vor putea întoarce scorul de 0-2 . „Atâta timp cât nu mai primim un alt gol, am fost destul de sigur că vom câștiga. Ne-am creat ocazii și ne lipsea doar concretizarea lor”, a declarat Solskjaer, fostul „Babyfaced Killer” al echipei din Manchester și al naționalei Norvegiei. În aceeași grupă F, Villarreal a învins cu 4-1, în deplasare,formația elvețiană Young Boys Berna.

„Submarinul galben” n-a fost singura echipă învingătoare la scor în seara de miercuri. Bayern München a zdrobit în deplasare cu 4-0 echipa Benfica Lisabona, în grupa E, într-un meci condus de Ovidiu Hațegan.Golurile formației bavareze au fost marcate toate în ultimele 20 de minute de către Sané ('70 și '85), Everton ('80-autogol) și Lewandowski ('85). În plus, bavarezilor li s-au anulat două goluri după consultarea VAR: o reușită a lui Lewandowski din minutul 43 și una a lui Muller din minutul 52. În aceeași grupă, Barcelona a obținut prima sa victorie în acest sezon de UCL, dispunând greu, pe „Nou Camp” cu 1-0 de formația lui Mircea Lucescu, Dinamo Kiev, printr-un gol marcat în min. 36, de fundașul Gerard Piqué.

În grupa H, liderul „Premier League”, Chelsea, n-a avut milă de suedezii de la Malmö pe care i-au învins pe „Stamford Bridge” cu 4-0, în timp ce Juventus Torino a câștigat greu în Rusia, 1-0 cu Zenit St. Petersburg, printr-un gol marcat de moldoveanul Kulușevski în min. 86, iar în grupa G s-au înregistrat rezultatele: RB Salzburg – Wolfsburg 3-1; OSC Lille – FC Sevilla 0-0. Clasamente după trei runde:

Grupa E: 1. Bayern – 9 p; 2. Benfica – 4 p; 3. Barcelona – 3 p; 4. Kiev – 1 p;

Grupa F: 1. ManUnited – 6 p; 2. Villarreal-4p; 3. Atalanta -4 p; 4.Young Boys – 3 p.

Grupa G: 1. Salzburg – 7 p; 2. Sevilla – 3 p; 3. Lille – 2 p; 4. Wolfsburg -2 p.

Grupa H : 1. Chelsea – 9 p; 2. Chelsea – 6 p 3. Zenit – 3 p; 4. Malmö – 0 p.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.