Sport

Türkiye, dragostea mea!

Ziarul de Vrancea
9 feb 2019 505 vizualizări

Mircea Lucescu s-a despărțit în termeni extrem de amiabili de naționala Turciei * el spune că decizia a fost luată de comun acord, înainte de începerea preliminariile Euro 2020

Federația Turcă de Fotbal (TFF) a anunțat, ieri, pe site-ul oficial, încetarea raporturilor contractuale cu selecționerul Mircea Lucescu, de comun acord cu acesta. “Îi mulțumim lui Mircea Lucescu”, notează tff.org, care menționează că Lucescu a avut astăzi o întrevedere cu membrii Consiliului de Conducere al federației, în urma căreia cele două părți au luat decizia de a se despărți. “Federația Turcă de Fotbal îi mulțumește lui Mircea Lucescu pentru activitatea depusă în sprijinul fotbalului turc și pentru interesul pe care l-a arătat în privința tinerilor jucători pentru formarea unei echipe de viitor și îi urăm success în carieră”, se arată pe site-ul tff.org.

Mircea Lucescu a declarat că se desparte de echipa națională pentru a deschide calea unui nou antrenor, în perspectiva preliminariilor Campionatului European. “Consider că am încheiat activitatea pe care o începusem cu scopul înnoirii și întineririi lotului echipei naționale a Turciei. Am luat această decizie de comun acord, înainte de preliminariile Campionatului European din 2020, pentru a deschide calea noului antrenor. Le mulțumesc președintelui Yildîrîm Demiroren și membrilor Consiliului de Conducere pentru că au crezut în mine și m-au susținut. Îi mulțumesc și echipei mele pentru că m-a ajutat. Turcia va avea întotdeauna un loc special în inima mea”, a afirmat el.

Sâmbătă, presa turcă a scris că tehnicianul echipei Beșiktaș, Șenol Güneș, a ajuns la un acord pentru preluarea conducerii naționalei Turciei. Güneș a declarat apoi că ar vrea să revină la echipa națională, însă după ce își va încheia contractul cu Beșiktaș, în această vară. Mircea Lucescu se afla din 2017 la conducerea reprezentativei Turciei. De atunci, echipa Turciei a înregistrat patru victorii, șase remize și șapte înfrângeri.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.