Sport

Tricouri la licitație pentru Georgiana Onea

Dan Chiriac
7 dec 2017 1649 vizualizări

Campania " Uniți prin fotbal " pornește din nou la drum. De aceasta data, inițitorii își propun să  o ajute pe Georgiana Onea, componenta a echipei de fotbal feminin Fc Onești. În urma unei accidentări suferite în primăvara acestui an, după îndelungi controale medicale doctori au oferit un verdict greu de acceptat , acela că suferă de cancer osos , mai exact in termeni medicali " Sarcomul Eweng ". Din păcate aceasta va trebui sa se opereze odată cu finalizarea ședințelor de chimioterapie , operație ce poate avea loc doar in străinătate , iar costurile acestei operații se ridica la 25.000€ . Campania ”Uniți prin fotbal” a fost demarată de Mihai Lungu, un apropiat al fotbalului din Adjud, stabilit în Marea Britanie.  ”Așadar cu totii ne-am hotărât să îi venim în ajutor, după ce prieteni noștri - Mihai Atomei - Marian Drăghici - George Nica au scos mai multe tricouri la licitație , venim si noi in continuarea lor cu următoarele tricouri :

- Nicușor Stanciu - Anderlecht ( semnat de către acesta si colegul sau Alex Chipciu )

- Florin Gardos - Southampton

- Adrian Popa - naționala României ( semnat de întreaga echipe naționala )

- Mihai Dobre - Bury fc ( semnat de întreaga echipa )

- Costel Pantilimon - Watford fc ( sezonul trecut , semnat de întreaga echipa )

- Cristi Bud - Concordia Chiajna ( semnat de întreaga echipe )

- Daniel Niculae - Fc Rapid ( semnat de întreaga echipa )

- Bogdan Mara - CFR Cluj

- Andrei Cristea - CSMS Iași - tricou donat de către Valentin Stoian

- Elena Raduc - Olimpia Cluj - tricou donat de către Valentin Stoian .

Licitațiile pornesc de la suma de 300 RON pentru fiecare tricou în parte !!

Speram pe parcursul celor 10 zile sa mai adăugăm si alte tricouri , pana atunci însă puteți licita pana pe data de 15 Decembrie ora 22:00 pentru cele postate .

Deasemenea cei ce doresc po face donații direct in contul mamei sale :

ONEA MARIANA LĂCRĂMIOARA, BANCA TRANSILVANIA

RO69BTRLRONCRT0424008501 .

 

Fotbal for life la Sala Polivalentă

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vrancea organizează un eveniment pe data de 9 decembrie 2017 pentru ajutorarea Georgianei Onea. Tânăra fotbalistă din comuna Păuneşti, actualmente jucătoare la FC Oneşti, are nevoie de sprijinul tuturor, pentru a câştiga lupta cu boala. Evenimentul se va numi "Fotbal for life" şi va aduna la start foşti jucători de la Steaua, Dinamo şi Unirea Focşani. Nume importante de la cele mai bune cluburi din România, dar şi cei mai reprezntativi foşti jucători ai Focşaniului, vor juca pe pachetul Sălii Polivalente pentru a oferi speranţă unei fete ce are toată viaţa înainte. Cu această ocazie vor fi amplasate şi mai multe urne la Sala Polivalentă, unde vor putea fi făcute donaţii pentru Georgiana Onea.Toate încasările vor fi donate familiei pentru ca Georgiana sa câștige și acest meci şi să rămână în continuare Campioana Noastră. Evenimentul in sine va fi susținut de AJF Vrancea alături de DJST Vrancea cu ajutorul a doi sponsori respectiv Green Garden Odobesti si Altdorf TEHNIK, care împreuna vor acoperi cheltuielile necesare derulării acestei acțiuni (cazarea si masa invitaților ,masa festiva precum si asigurarea condițiilor de joc in sala polivalenta respectiv oameni de ordine plan de acțiune la jandarmerie etc. ”Toate celelalte companii și cluburi care ni se vor alătura vor contribui cu donații direct pentru Georgiana si se vor regăsi atât pe panoul ce va asigura vizibilitatea acestui eveniment precum si pe celelalte înscrisuri referitoare la acțiune. Ulterior AJF Vrancea va face cunoscut publicului suma totală donată și va comunica pe email tutor celor care au subscris la acțiune tabelul cu sumele defalcate cu care au contribuit fiecare în parte.Am ales această modalitate pentru a elimina orice suspiciune privind destinația sumelor. Agenții economici sau persoanele fizice care doresc sa facă donații o pot face direct in contul deschis pe numele mamei Georgianei”, transmite AJF Vrancea. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.