Sport

Tricolori cu spectatori

Ziarul de Vrancea
31 mai 2021 708 vizualizări

Astăzi, de la ora 21:45, se va disputa la Ploiești partida amicală de fotbal dintre România și Georgia, transmisă în direct de ProTV

Meciul de pe stadionul „Ilie Oană” este primul meci pe teren propriu al naționalei cu spectatori după o pauză de aproximativ un an și jumătate provocată de pandemia de coronavirus. Ultimul meci pe teren propriu cu public a fost România - Suedia, scor 0-2, în preliminariile EURO 2020, disputat pe Arena Națională din Capitală în 15 noiembrie 2019, la el asistând aproximativ 50.000 de spectatori. Astăzi la partida amicală România - Georgia, spectatorii vor avea acces în limita a 25% din capacitatea Stadionului Ilie Oană din Ploiești. Selecționerul Mirel Rădoi, și-a exprimat, într-o conferință de presă, bucuria revenirii publicului la meciurile naționale și a declarat că partidele amicale cu Georgia și Anglia sunt importante în perspectiva perioadei următoare. „Aceste meciuri amicale sunt potrivite și ca adversare și pentru ceea ce urmărim pentru meciurile din toamnă. În plus căutăm și jucători care pot să participe la Jocurile Olimpice. În această idee, acestea sunt două meciuri importante, care se pliază pe ceea ce urmează”, a spus el. De altfel, Rădoi a și menționat că toți jucătorii vizațo pentru JO vor să participe la competiție, însă depinde de cluburi.“Deocamdată nu avem răspunsul tuturor cluburilor pentru JO. Nu avem un număr exact în momentul de față, suntem încă în negocieri. E greu, până acum nu am avut niciun refuz din partea jucătorilor. Chiar la un moment dat ne-au pus în dificultate, când am văzut că toți vor să fie prezenți. Dar mai sunt discuțiile dintre federație și cluburi, dintre jucători și cluburi”, a spus Rădoi. O echipă probabilă a României ar putea fi Niță-Nedelcearu, Chiricheș, Cristea, Sorescu – Maxim, Marin, Cicâldău – Budescu, Alibec. Tănase. După meciul de astăzi, tricolorii vor susține duminică seară un nou test, la Middlesbrough, cu Anglia.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.