Sport

Trei zile până la începerea calificărilor la ”Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea”

Dan Chiriac
30 nov -1 2839 vizualizări

”Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea”, oferit de Primăria Municipiului Focșani și organizat cu susținerea Consilului Județean Vrancea mai are puţin până la startul întrecerilor de pe tabloul calificărilor. Cea mai importantă competiție sportivă internațională a Vrancei din ultimele decenii, prezentată de Tenis Club Focșani și Federația Română de Tenis aduce pe Arenele George Bucuroiu din baza sportivă a CS Unirea Focșani junioare și tinere senioare din Europa, Statele Unite ale Americii, America de Sud, Australia, Asia. Cea mai bine clasată dintre sportivele ce vor evolua la ”Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea” este Ilona Ghioroaie, care a participat și le precedentele două turnee de la Focșani, ocupanta locului 391 WTA, și câștigătoare în acest an a turneelor de 15.000$ din Antalya, Turcia, și de la Sajur, Israel. O urmează patru jucătoare care ocupă poziții între 419 – Alexandra Perper, finalista din 2017 a ”Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea”, și 450- Miriam Bianca Bulgaru. Cea de a 13-a ediție a turneului internațional de tenis de la Focșani, dotat cu premii de 15.000$ și 12 puncte WTA, pentru câștigătoare, nu era posibilă dacă nu se bucura și de susținerea oferită de sponsorii principali Pandora, Premium Porc Group, Deep Serv, Crama Tata si Fiul de sponsorii  Scorpion, DJTS, Head, Rotary Varana, Migami, Artifex, Subway, Dulcofruct, Dili Beauty Shop ca și de partenerii Trattoria da Giuseppe, Tenuta Odobesti, Cerdac Cotesti, MonaFarm, Rompeisaj, Aqua Carpatica, Carrefour, Zboina, Rotaract, Interact, Tricotton Junior, C.J. al Elevilor. ”Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CS Vrancea” beneficiază și în acest an de susținerea partenerilor din presa scrisă, audio-vizuală și on-line locală și națională. “Tuturor sponsorilor principali, sponsorilor și partenerilor ”Vrancea Trophy – Trofeul Municipiului Focșani și al CJ Vrancea”  organizatorii le mulțumesc pentru că le sunt alături și că fac posibilă continuarea unui turneu internațional de mare tradiție ce menține Focșaniul pe harta locurilor importante cu tenis din țară și din lume”, se arată într-un comunicat al organizatorilor. (D.C.)

 

 

 

 

 

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.