Sport

Trei tenismene din Focşani au jucat la Nisa

Dan Chiriac
6 nov 2017 763 vizualizări

Jucătoarele de tenis Maria Ciubotaru, Delia Macovei și Denisa Ganea, de la CSM Focșani 2007 împreună cu antrenorul Răzvan Bucuroiu au fost, în perioada 28 octombrie – 3 noiembrie, la un turneu de pregătire la ”Mouratoglou Tennis Academy”, la Nisa, în Franța. După cum arată site-ul clubului focşănean, activitatea la Academia de tenis a antrenorului marii campioane Serena Wiliams a inclus și participarea sportivilor focșăneni  la turneul organizat de TEN-PRO Global Junior Tour &Mouratoglou Tennis Academy. Fetele de la CSM Focșani 2007 au evoluat la două categorii de vârstă: 2003 și 2004. La 2004, Maria Ciubotaru s-a calificat în finale la ambele categorii dse vârstă, dar nu a mai jucat ultimul act al turneelor, programate pentru sâmbătă, 4 noiembrie, deoarece delegația focșăneană a avut bilete de avio pentru întoarcerea în țară pentru vineri seara. Delia Macovei a ajuns până în semifinală la 2004iar la 2003 a câștigat două jocuri și a pierdut altele două. Denisa Ganea a câștigat două meciuri la 2004 și a pierdut două, iar la 2004 a câștigat unul și a pierdut altul. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.