Sport

VIDEO | S C Oțelul Galați-CSM Focșani 2007:1-0 (0-0) în derby-ul etapei a XIV-a a seriei 2 a Ligii 3 la fotbal seniori

Ziarul de Vrancea
29 nov 2021 1570 vizualizări

SC Oțelul Galați a primit sâmbătă 27 noiembrie 2021 vizita formației CSM Focșani 2007, în derby-ul seriei 2 a Ligii 3 la fotbal seniori, partidă care a pus față în față ocupantele primelor două locuri din clasament. Partida s-a disputat cu începere de la ora 14:00, pe stadionul Oțelul, cu participarea spectatorilor.

Înaintea etapei cu numărul 14,  de sâmbătă 27 noiembrie 2021 echipa SC Oțelul Galați se clasa pe locul secund al ierarhiei, cu 31 de puncte acumulate în urma celor 10 victorii, 1 egal și 2 înfrângeri, golaveraj 44-10, în timp ce formația CSM Focșani 2007 ocupa locul de lider, cu un total de 32 de puncte și o linie de clasament ce cuprinde 10 victorii, 2 egaluri și 1 înfrângere, golaveraj 33-8.

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 60  pentru S C Oțelul Galați prin jucătorul Vasile Cârjan, originar din Republica Moldova.În urma rezultatului S C Oțelul Galați-CSM Focșani 2007:1-0 (0-0) în derby-ul etapei a XIV-a a seriei 2 a Ligii 3 la fotbal seniori cele două formații fac schimb între ele în clasamentul la zi al seriei.SC Oțelul Galați trece pe primul loc cu  34 de puncte în timp ce CSM Focșani 2007 coboară pe locul 2 cu 32 de puncte. 

În meciul de sâmbătă 27 noiembrie 2021 formația gazdă S C Oțelul Galați aa dominat partida și, după bara lui Nica din finalul primei reprize, a venit și golul marcat de Jardan, în minutul 60, cu un șut din interiorul careului al jucătorului Vasile Cârjan, originar din Republica Moldova. Cârjan a mai marcat o dată, dar după o preluare cu mâna, iar Nica a lovit transversala din nou. Manu a ratat cea mai importantă ocazie din meciul de sîmbătă 27 noiembrie 2021 de la Galați al focșănenilor.

Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la centru pe Marcu Claudiu – Constanţa, acesta fiind asistat la cele două tușe de  Carson Marian – Constanţa și Prodan Costel Adrian – Cisnădie. Observatori partidei au fost Dan Vasile – Pucioasa și Patrichi Stefan – Iaşi.

Suntem în fața celui mai important meci din acest final de an, mai ales pentru că jucăm cu CSM Focșani, formația cu care ne batem pentru prima poziție a clasamentului. Va fi un meci greu, dar am încredere în nivelul de concentrare al jucătorilor mei, vom aborda meciul încrezători, cu gândul de a câștiga și de a reveni pe prima poziție”, a declarat Dorinel Munteanu, managerul tehnic al SC Oțelul Galați.

" Avem o deplasare grea, unde întâlnim poate cel mai puternic adversar din seria noastră, o favorita certa la promovare, cu un lot echilibrat, antrenor titrat și jucători cu experiență mare la nivel de liga a III-a și nu numai.

Oțelul Galați are tot respectul pentru tradiție, palmares, oraș și pentru ceea ce și-au propus anul acesta competițional.

Noi am avut o săptămână bună, fără accidentari, cu timp și liniste la dispoziție să pregătim acest meci special.

Când spun special, mă gândesc la faptul că practic se întâlnesc primele două echipe din fruntea clasamentului.

Sunt sigur că (n.r. în acest meci) vom fi o echipă motivată, disciplinată, din punct de vedere tactic, agresivă și care se va bate până la fluierul final, pentru a obține un rezultat de excepție.

Avem datoria morală să ne facem familiile, prietenii și supoterii fericiți.” a declarat înaintea partidei, SC Oțelul Galați-CSM Focșani 2007  de sâmbătă 27 noiembrie 2021 , antrenorul principal al echipei CSM Focșani 2007, Marius Bratu citat de sportuldevrancea.ro 

Pentru noi, CSM Focsani 2007, staff si jucatori, este un examen, pe care ne dorim sa-l trecem cu brio. "

Intrarea la partida SC Oțelul Galați – CSM Focșani a fost gratuită, dar spectatorii prezenți la meci au fost obligați să își procure de la Magazinul Oficial brățările de acces după ce au prezentat certificatul verde Covid. Conferm reglementărilor în vigoare din această perioadă competiţiile sportive se pot desfăşura pe teritoriul României cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului în intervalul orar 5,00-21,00, cu asigurarea unei distanţe de minimum 1 metru între persoane și purtarea măștii de protecție.

Urmăriți în VIDEO de mai jos înregistrarea integrală a meciului SC Oțelul Galați – CSM Focșani  disputat sâmbătă 27 noiembrie 2021 

VIDEO:Otelul TV

Citiți și:Rezultatele meciurilor din etapa a XIV-a a ligii 3, seria 2 la fotbal seniori

Citiți și clasamentul la zi după disputatea meciurilor etapei a XIV-a a seriei 2 , liga 3 la fotbal seniori

Citiți și meciurile etapei a XV-a ( ultima din anul calendaristic 2021) a seriei 2, liga 3 la fotbal seniori


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.