Sport

Transferuri pe ultimii metri

Ziarul de Vrancea
19 feb 2018 545 vizualizări

In ultima zi a perioadei de mercato, FCSB l-a legitimat pe Bălgrădean, iar CSU l-a adus pe Santos și l-a repatriat pe Gardoș

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, ieri, că fostul portar dinamovist Cristian Bălgrădean, care mai avea șase luni de contract cu Concordia Chiajna, va evolua la echipa antrenată de Nicolae Dică. "Am dat 50.000 de euro pe el celor de la Chiajna. Vine din Italia, astăzi. L-am luat repede pentru ca ne-am dat seama că nu poate copilul ăsta, Vlad. Nu sunt supărat. Eu am încercat ceva greu cu Vlad. Mă asteptam să mai greșească, dar ziceam că se întărește în poartă. La primul gol cu Dinamo nu a fost problemă, se mai întâmplă, dar la al doilea mi-am dat seama că nu poate. O sa mai joace și el, o să mai intre din când în când, o să-i mai dăm încredere", a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport. B  Bălgrădean, în vârstă de 29 de ani, a mai evoluat la FC Brașov, Liberty Salonta, UTA, FC Dinamo, Unirea Urziceni și Universitatea Craiova, înainte de a ajunge la Chiajna, în februarie 2016. Aseară, cel alintat “Pufi” a semnat un contract pe un an și jumătate cu FCSB.

* Pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri în România, CS Universitatea Craiova a încercat să-și acopere posturile deficitare, pentru a lupta cu șanse reale la titlu în cele 11 meciuri rămase din campionat, dar și în tentativa de a cuceri Cupa României. Pentru postul de portar, Universitatea l-a contactat pe portughezul Mario Felgueiras, fost campion cu CFR Cluj, pentru care a evoluat în perioada 2012-2014, remarcându-se inclusiv în Champions League. Craiova a vrut să-l  împrumute pe Felgueiras până la finalul acestui sezon, el fiind legat de Pacos pentru încă trei  ani, dar încercarea a eșuat. Pentru linia mediană, oltenii l-au adus pe portughezul de 28 de ani, André Bernardes Santos, crescut de Sporting, care evoluează pentur Arouca.  În fine, în defensivă, gruparea din Bănie a reușit să-l aducă pe internaționalul Florin Gardoș.Jucătorul, transferat de la FCSB la Southampton pentru aproape 7 milioane de euro acum patru ani, nu a mai evoluat în ultimii ani la formația din Premier League, după ce în 2015 a suferit o gravă accidentare la genunchi. Ajuns acum la 29 de ani, Gardoș mai are contract cu „Sfinții” până în vară, cu posibilitate de prelungire pentru încă un sezon, dar el a mai evoluat în ultima vreme foarte rar, chiar și la echipa a doua a clubului, iar la prima formația a evoluat ultima dată în urmă cu un an. Gardoș a negociat recent și cu liderul din Ungaria, Ferencvaros, iar în vara trecută a fost dorit de Dan Petrescu, la CFR Cluj, formația care în cele din urmă l-a preferat pe Kevin Boli, de la Viitorul.

* Astra Giurgiu l-a achiziționat pe internaționalul american de juniori, Danny Barbir. Jucător care are și cetățenia română, Barbir a semnat un contract cu Astra, valabil în următoarele trei sezoane și jumătate, a anunțat clubul giurgiuvean. Jucătorul, fost component al echipei Under 23 a clubului englez West Brom Albion, printre altele, este născut în anul 1998, acesta debutând deja, pentru echipa „satelit” a Astrei în meciurile amicale. "Este un tânăr interesant, în care am încredere, poate progresa foarte mult", a declarat președintele Dănuț Coman despre jucătorul româno-american.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.