Sport

Transferuri pe ultima linie dreaptă

Ziarul de Vrancea
2 sep 2019 855 vizualizări

CFR l-a readus pe Kevin Boli, iar FCSB l-a împrumutat pe Cristi Manea

*CFR Cluj a reușit să dea o nouă lovitură și l-a convins pe fundașul central Kevin Boli (28 de ani) să revină în Gruia! Dan Petrescu a fost decisiv, întrucât cei doi au colaborat și la CFR Cluj, și la Guizhou Henfeng, fosta echipă a „Bursucului”. Campioana României s-a întărit în apărare pentru meciurile din Liga 1, Europa League și Cupa României. După ce i-a convins pe Mike Cestor și Alex Pașcanu să semneze, CFR Cluj l-a adus și pe fostul elev al lui Gică Hagi, Kevin Boli. Boli fusese împrumutat la CFR în sezonul trecut, dar revenise la clubul din China. Între timp, campionii au reușit să-l convingă din nou să semneze. *Clubul FCSB a anunțat, luni, pe pagina oficială de Facebook, împrumutul cu opțiunea de cumpărare al lui Cristian Manea (22 de ani) de la Apollon Limassol. În ultimele două sezoane, Cristian Manea a evoluat, sub formă de împrumut, la CFR Cluj, fără a juca într-o partidă oficială la formația cipriotă. De asemenea, FCSB a anunțat împrumutul lui Mihai Roman la FC Botoșani. Cristi Manea, fotbalist care evoluează pe postul de fundaș dreapta, a mai jucat în Liga 1, pentru Viitorul și CFR Cluj, iar singura experiență de peste hotare a avut-o la Royal Excel Mouscron din Belgia. Manea este dublu campion al României, alături de CFR Cluj, și, de asemenea, câștigător al Supercupei României, cu aceeași formație.Cristi Manea este cel mai tânăr debutant din istoria naționalei de seniori a României, fiind folosit de Victor Pițurcă, într-un meci amical contra Albaniei, din 31 mai 2014, scor 1-0, pe când avea 16 ani și nouă luni. Cristi Manea a făcut parte din lotul României U21 pentru Euro 2019, când tricolorii pregătiți de Mirel Rădoi au ajuns până în semifinale, când au fost eliminați de Germania, scor 2-4.*Fundașul Uros Ciosic a fost transferat, ier de Universitatea Craiova de la AEK Atena, a anunțat gruparea olteană. „ Campion al Greciei cu AEK Atena, a înfruntat sezonul trecut în UEFA Champions League formații precum Bayern München, Ajax Amsterdam și Benfica Lisabona”, se arată pe site-ul CSU Craiova. În vârstă de 26 de ani, Ciosic, fost internațional sârb de tineret, a mai evoluat la Steaua Roșie Belgrad, Pescara, Frosinone și Empoli, înainte a de a semna cu AEK Atena, în vara anului 2017.* FC Voluntari anunță că jucătorul Alex Mățan va evolua în sezonul 2019/2020 pentru echipa ilfoveană. Alexandru Mățan are 31 de meciuri în prima ligă debutand in această competitie la doar 16 ani. De asemenea, Alex Mățan are 13 selecții la naționalele de tineret ale României. Tot FC Voluntari a anunțat și încheierea amiabilă a contractului cu jucătorii Gabriel Deac și Abdelhak Belahmeur.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.