Sport

Tractorul Năneşti a produs surpriza rundei

Dan Chiriac
6 nov 2017 2526 vizualizări

Etapa a opta a Superligii Altdorf Tehnik a complicat lupta pentru calificare în play-offl competiţiei. Victoria Gugești, Sportul Ciorăști,  Voința Cîrligele, CSC Dumbrăveni, Mausolelul Mărășești și FC Panciu sunt practice calificate în faza următoare a campionatului. Voinţa Cârligele şi-a asigurat prezenţa între primele opt după victoria de duminică, 2-0, cu Victoria Gugeşti. Alte trei echipe se luptă pentru ultimele două poziții. Tractorul Nănești, Național 2012 Golești și Unirea Țifești au șanse de a ajunge între primele opt echipe din județ. În aceste condiţii, partida de la Dumbrăveni dintre CSC şi Tractorul Năneşti era foarte importantă. Oaspeţii au făcut un pas imens pentru calificare după ce s-au impus cu 1-0. Cu 16 puncte, Năneştiul este favorită pentru locul doi în serie. Naţional Goleşti a trecut cu 5-4 de CS Jariştea, după ce a rămas fără portar în prima repriză, acesta fiind eliminat pentru un fault în postură de ultim apărător. Cu 16 puncte, formațile din Nănești și Gugești vor lupta pentru locul doi în serie, cel care asigură calificarea în play-off. Tractorul are avanatajul meciurilor directe, astfel încât o eventuală egalitate de puncte la finalul celor zece runde i-ar avantaja. Unirea Ţifeşti a învins pe final pe FCM Adjud, dar cu 13 puncte are şanse mici de a trece în play-off. Rezultatele meciurilor din etapa a opta: Grupa A: duminică ora 11.00: Podgoria Coteşti – Săgeata Biliești 2-0, Voința Cîrligele - Victoria Gugești 2-0, Flacăra Urechești - Sportul Ciorăști 0-2.  Grupa B: Sămbătă: 19.00 Dinamo Tătăranu - Unirea Milcovul 1-3,  duminică - CSC Dumbrăveni  - Tractorul Nănești 0-1, Național Golești - CS Jariștea 5-4. Grupa C: sâmbătă ora 14.30: FC Panciu - Gloria Răcoasa 3-0, Mausolelul Mărășești - ACS Homocea 5-1, duminică Unirea Țifești – FCM Adjud 5-2. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.