Sport

Totul pentru Europa

Ziarul de Vrancea
19 aug 2019 685 vizualizări

Astăzi,de la ora 21:30, FCSB întâlnește echipa portugheză Vitoria Guimaraes, în primul meci din play-off-ul Europa League

Antrenorul FCSB, Vergil Andronache, a promis că fanii echipei vor vedea în meciul cu Vitoria Guimaraes jucători „extraordinar de montați”.”În opinia mea, mâine veți vedea jucătorii extraordinar de montați, veți vedea atitudine la ei și cred că asta contează cel mai mult. Inclusiv la meciul cu Iași, la care toată lumea a văzut doar rezultatul, eu consider că a fost un meci destul de bun, mai ales prima repriză și nu vreau să ascund faptul că am avut două penaltiuri clare. Meciurile cu Mlada ne-au dat speranțe că cel puțin la nivelul acesta al atitudinii lucrurile au fost extraordinar de bune”, a spus Andronache, care crede că unitatea jucătorilor a fost factorul principal, alături de revenirea lui Pintilii. „A contat foarte mult, fiecare echipă trebuie să aibă un antrenor în teren, iar el este acela”, a continuat tehnicianul. El a explicat că. Guimaraes este o echipă în care evoluează opt jucători peste 1,80. Fundașii centrali au 1,90, au și un control bun al balonului, este o echipă căreia îi place posesia. „Noi avem niște jucători care pot face diferența. Este primordial să nu primim gol”, a spus antrenorul interimar, făcând apel la suporteri ca să vină în număr mare la stadion „pentru că mâine pe bancă va sta unul care vine din mijlocul suporterilor”. „Nu este meciul vieții pentru că sunt abia la început. Este un meci pentru care jucătorii s-au sacrificat toată vara”, a declarat Andronache. 

Și Mihai Pintilii (34 de ani) a vorbit despre meciurile cu portughezii de la Guimaraes, care sunt vitale. „De meciurile astea două depinde tot sezonul, de când sunt eu aici nu am mai avut patru înfrângferi la rând. Aceste două meciuri sunt vitale. E un moment în care, câteodată, mi-e rușine să ies din casă. S-a axat totul pe Europa”, a spus Pintilii, la conferința de presă.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.