Sport

Toșca, printre “chiflele” din La Liga

Ziarul de Vrancea
28 mai 2017 599 vizualizări

Fundașul Alin Toșca a fost inclus de cotidianul As în echipa celor mai slabi jucători transferați în campionatul Spaniei, în sezonul 2016/2017.

"Românul a venit la Betis în ianuarie pentru a soluționa problemele din apărare. Nici măcar sistemul ultradefensiv al lui Victor Sanchez nu au acoperit lipsurile sale (nici pe cele ale coechipierilor) iar greșelile sale au costat pe Betis mai mult de un gol împotrivă", a notat As. Echipa celor mai slabi jucători transferați în sezonul trecut este formată din: Sirigu (Sevilla) - Mangala (Valencia), Toșca (Betis), Amorebieta (Sporting) - Ganso (Sevilla), Halilovic (Las Palmas), André Gomes (Barcelona), N'Diayé (Villarreal) - Santos Borre (Villarreal), Sanabria (Betis), Angulo (Granada). Toșca a fost transferat la Betis Sevilla în ianuarie și a jucat în 17 partide.

În fine, o victorie

Naționala de volei masculin a României a învins, ieri, la Tallinn, reprezentativa Kosovo, cu scorul de 3-1 (12, 15, -21, 15), în cea de-a treia partidă din grupa D a preliminariilor continentale pentru Campionatul Mondial din 2018. Programul următor al României include partidele cu Muntenegru (27 mai) și cu Ungaria (28 mai). Prima clasată în fiecare din cele șase grupe ale turului secund se va califica la turneul final, iar a doua clasată din fiecare grupă va evolua și în turul III preliminar (meciuri în perioada 11-16 iulie), pentru ultimul loc calificant din Europa.

Sampaoli dă Sevilla pe Argentina

Oficialii clubului FC Sevilla și-au dat acordul pentru rezilierea contractului cu antrenorul Jorge Sampaoli, care va prelua echipa națională a Argentinei, a anunțat, ieri site-ul oficial al grupării spaniole. După mai multe săptămâni de negocieri, oficialii clubului FC Sevilla au acceptat 1,5 milioane de euro din partea Federației Argentiniene de Fotbal în schimbul rezilierii contractului cu Sampaoli. Acesta a preluat-o pe FC Sevilla în vara anului trecut și a terminat sezonul pe locul patru în Primera Division. Sampaoli, în vârstă de 57 de ani, a mai pregătit în cariera sa formațiile Juan Aurich, Sport Boys, Coronel Bolognesi, Sporting Cristal, O'Higgins, Emelec, Universidad de Chile și naționala statului Chile.

Steffi l-a convins pe Agassi

 

Americanul Andre Agassi a dezvăluit că soția sa, fosta campioană germană Steffi Graf, a fost cea care l-a convins pe accepte să-l antreneze pe sârbul Novak Djokovic, după ce inițial refuzase propunerea actualului număr 2 mondial din tenisul masculin.  "I-am spus nu lui Novak la început, însă soția mea Steffi mi-a spus că ar trebui să încerc De fapt, ea dorea probabil să scape de mine!", a povestit Agassi într-un interviu acordat postului de televiziune France 3. În vârstă de 47 ani, Andre Agassi îl va consilia pe Djokovic în cursul turneului de la Roland Garros, la care sârbul este deținătorul trofeului. "Nu este ceva pe termen lung cu Novak. Singurul acord este pentru Roland Garros. Nu este cu adevărat o muncă pentru mine, deoarece îmi place să discut cu Novak. Voi rămâne unul sau două meciuri la Roland Garros. Apoi voi pleca în călătorie cu familia mea, deoarece am planificat acest lucru de mult timp. însă dacă voi putea modifica unul sau două detalii, sunt convins că va putea ajunge foarte departe", a adăugat fostul tenisman american.

 

 

Se știe finala NBA

Echipa Cleveland Cavaliers s-a calificat în finala NBA, după ce a trecut de Boston Celtics în Conferința de Est. Cleveland s-a impus în meciul cinci al finalei Conferinței de Est, scor 135-102. În finala NBA, Cleveland va întâlni Golden State Warrios, primul meci urmând să aibă loc la Oracle Arena din Oakland. La 32 de ani, LeBron James a devenit cel mai bun marcator din istoria play-off-ului NBA, cu 5995 de puncte, depășindu-l pe Michael Jordan, care a reușit 5987 de puncte. "Regele" LeBron are 13 selecții în All Star Game, este de trei ori campion, are patru titlul de MVP în sezonul regulat și trei titlul de MVP în finalele NBA.

 

Setien  a preluat Betis

Spaniolul Quique Setien va fi noul antrenor al fundașului Alin Toșca la Betis Sevilla. Quique Setien, în vârstă de 58 de ani, a condus în sezonul trecut formația Las Palmas. Setien a semnat contractul aseară. Betis a încheiat sezonul pe locul 15, cu Alexis Trujillo interimar, după plecarea lui Victor Sanchez la începutul lunii mai.

 

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.