Sport

Topul echipelor de 0-0

Ziarul de Vrancea
10 mai 2020 813 vizualizări

CIES a întocmit un clasament  al formațiilor care au înregistrat cele mai multe remize albe în ultimii patru ani *în România, prima este Gaz Metan Mediaș, urmată de Politehnica Iași

*Gaz Metan Mediaș este echipa din Liga I cu cele mai multe meciuri încheiate 0-0, potrivit unui studiu dat publicității, luni, de Centrul Internațional de studii sportive (CIES) ce a luat în calcul partide disputate în 150 de campionate între ianuarie 2015 și decembrie 2019.Procentul meciurilor echipei Gaz Metan încheiate 0-0 în această perioadă este de 14,5%. Gaz Metan este pe locul 16 în Europa din acest punct de vedere.Pe locul II în Liga I la acest capitol este Politehnica Iași, cu 12,8%, iar pe locul 3, CFR Cluj, 11,8%. Pe locurile următoare sunt: Dinamo București (11,00%), Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (10,7%), FC Botoșani (10,6%) și FC Hermannstadt (9,8%). Pe plan mondial, în primele 30 de locuri sunt 23 de campionate din Africa. În Europa, unde media este de 7,9%, pe prima poziție se află Muntenegru (13,0%), iar pe ultima, Irlanda de Nord (3,4%).

La nivel de cluburi, cifrele variază între 29,8% pentru Gambia Ports Authority și 0,0% pentru Warrenpoint Town (Irlanda de Nord). Pe locul doi este echipa cameruneză Union des Mouvements Sportifs de Loum (28,7%), iar pe locul trei, altă formație din Gambia, Hawks FC (27,8%). În Europa, pe primul loc este o echipă din Republica Moldova, Speranța Nisporeni (18,6%), urmată de gruparea kazahă Kaisar Kîzîlorda (18,1%) și de formația greacă Xanthi FC (17,5%). În ceea ce privește cele cinci mari campionate ale Europei, pe primul loc este echipa franceză Angers, cu 12,0%. Din cele 191 de meciuri disputate de Angers în perioada luată în calcul, 23 au fost remize albe. Pe ultimul loc este formația italiană Cagliari, cu 3,1% (6 meciuri dintr-un total de 195).

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.