Sport

Terenul sintetic se mută de la Tineretului la LPS

Ziarul de Vrancea
7 iun 2017 685 vizualizări

Construcţia terenul sintetic de fotbal, rezultat al colabărării dintre Primăria municipiului Focşani, AJF Vrancea şi FRF a intrat în impas.

Astfel, după ce Consiliul Judeţean a decis în ultima şedinţă să preia terenul Tineretului şi să-l predea către CNI, realizarea terenului sintetic în locaţia stabilită iniţial este imposibilă. În aceste condiţii, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu a venit la Focşani pentru a se întâlni cu primarul Cristi Misăilă şi cu preşedintele AJF Vrancea, Dan Dumitru, pentru a identifica o nouă locaţie pentru construirea bzei sportive. A fost stabilită o nouă locaţie, în zona străzii 1 Decmebrie, în spatele liceelor Sportiv, Edmond Nicolau şi Ion Mincu. Conform protocolului FRF va executa urmatoarele lucrari : construirea terenului cu gazon artificial,nisip, granule de cauciuc,montaj la standardele si criteriile de performanta prevazute de normele FIFA/UEFA. Consiliul Local va executa urmatoarele lucrari:infrastructura terenului sintetic, escavare,montaj pietris,etc, asigurare utilitati (apa,canalizare,energie electrica), constructii: vestiare cu toate facilitatile gard împrejmuitor,amenajari interioare si exterioare,etc.), lucrari de bransament energie electrica,alimentare cu apa,canalizare,eventual gaz metan, suplimentar constructii tribune si  instalatii de iluminat –nocturna. Proiectul se va realiza în baza unui  contract de asociere în participatiune între FRF/AJF si Consiliul Local. (Z.V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.