Sport

FOTO | Tenismena Maria Daciana Ciubotaru (CSM Focșani 2007) a disputat finala turneului „Oradea Junior Trophy”

Ziarul de Vrancea
9 mai 2022 1190 vizualizări

Maria Daciana Ciubotaru, legitimată la CSM FOCȘANI 2007, a jucat sâmbătă, în finala turneului J2 de la Oradea, cu favorita nr. 1 din Cehia, Julie Struplova.

Tenismena de la CSM Focșani 2007 a reușit astfel cel mai bun rezultat din carieră și performanța de vicecampioană la „Oradea Junior Trophy".

Detaliile făcute publice de CSM Focșani 2007 oficial:

Sportiva legitimată la CSM FOCȘANI 2007, Maria Daciana Ciubotaru, vicecampioană la „Oradea Junior Trophy"! 

 Finala de simplu a turneului J2 de la Oradea s-a jucat astăzi între Maria Daciana Ciubotaru și favorita nr. 1, Julie Struplova din Cehia, scor 6-1, 6-3 în favoarea cehoaicei.

 Maria Daciana Ciubotaru a reușit astfel cel mai bun rezultat din carieră, la turneul „Oradea Junior Trophy", care face parte din circuitul ITF World Tennis Tour Juniors (Oradea, 2-7 mai).

Sportiva din Cehia, favorita nr. 1 a turneului de la Oradea, se află pe locul 69 în clasamentul ITF Juniors.

Maria Daciana Ciubotaru a trecut pe rând de Lucie Urbanova din Cehia (favorita nr. 2) cu 7-5, 2-6, 6-3, a câștigat cu 6-3, 6-1 în fața Darjei Suvirdjonkova din Serbia, a învins-o cu 6-2, 6-1 pe Mara Gae (România) și a trecut de Lavinia Morreale din Italia în două seturi (7-5, 6-1).

Jucătoarea noastră a evoluat în toate partidele cu dureri de spate, care i-au afectat nivelul jocului din finală, având nevoie în fiecare meci de intervenția fizioterapeutului.

La turneul J2, „Oradea Junior Trophy", au jucat cele mai bune junioare născute în 2005 din România, care se găsesc în clasamentul World Tennis Tour Juniors între locurile 167-429.

După jocurile din sferturile de finală ale turneului de la Oradea, Maria Daciana Ciubotaru a fost singura româncă rămasă în competiție și care a și jucat în finală.

Antrenori: Gabriel Moraru-antrenor federal tenis, Cosmin Georgescu-antrenor tenis, Andrei Săvulescu-antrenor tenis, Dan Cristea-preparator fizic (colaborator Davis Cup și Fed Cup).

Text informații + foto:CSM Focșani 2007 oficial


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.