Sport

Telenovela Neymar continuă

Ziarul de Vrancea
22 aug 2017 552 vizualizări

Jucătorul brazilian și fostul său club Barcelona se clănțănesc în justiție

FC Barcelona a depus o plângere la un tribunal spaniol, în care îi solicită jucătorului Neymar să returneze o primă de 8,5 milioane de euro, pe care i-a acordat-o la prelungirea contractului, în 2016, plus zece la sută dobândă. Catalanii au apelat la această acțiune, după ce i-au blocat o altă sumă, de 26 de milioane de euro, reprezentând tot un bonus acordat la prelungirea înțelegerii, dar care trebuia plătit după începerea actualului sezon. La rândul lui, Neymar a dat în judecată fosta lui grupare pentru a primi cei 26 de milioane de euro.  PSG l-a transferat pe Neymar în această vară fără să ajungă la un acord cu Barcelona, achitându-i clauza de reziliere, de 222 de miloane de euro. Parizienii și jucătorul spun că au "respectat strict legile și regulile în vigoare". Societatea NN Consultaria, care îl reprezinta pe Neymar, s-a arătat surprinsă de ultima acțiune a cubului catalan. "Această veste a fost primită cu surprindere, în măsura în care Neymar a respectat integral contractul în vigoare la momentul respectiv. în ceea ce privește primele pentru semnarea contractului din 2016, prevăzute în înțelegere și neplătite de FC Barcelona, Neymar a demarat deja procedurile formale în fața instanțelr competente", se arată în comunicatul NN Consultaria. La 1 august, FC Barcelona a blocat plata unei prime de 26 de milioane de euro către Neymar, în așteptarea răspunsului atacantului cu privirea la plecarea la Paris Saint-Germain. Această primă a fost negociată în urmă cu un an, atunci când fotbalistul și-a prelungit contractul cu FC Barcelona până în 2021, precenta înțelegere fiind scadentă în 2018. Contractul includea o primă de prelungire pentru Neymar la finalul primului an. Pentru că jucătorul a plecat în cele din urmă la PSG, FC Barcelona a decis să nu-i mai achite cei 26 de miloane de euro, iar acum îi cere înapoi și suma de 8,5 milioane de euro, plătită deja fotbalistului, anul trecut.

Hackerii fac transferuri la Barcelona

OurMine, un grup de hackeri "albi", care susține că sparge conturile unor celebrități și mari companii pentru a atrage atenția asupra vulnerabilităților de securitate, a atacat și contul FC Barcelona de pe Twitter, anunțând transferul mijlocașului ofensiv argentinian Angel Di Maria de la PSG la gruparea catalană. "Welcome Angel Di Maria to FC Barcelona! #DiMariaFCB (Bun venit Angel Di Maria la Barcelona)", se arăta pe contul catalanilor la primele ore ale dimineții de ieri, potrivit dailymail.co.uk, anunț care a produs stupoare în rândul fanilor. Mesajul a apărut și dispărut de mai multe ori în următoarea oră, în timp ce administratorii contului încercau să rezolve situația. într-o altă postare, OurMine a revendicat atacul, apoi contul a fost restabilit. OurMine are "victime" de calibru în "palmares", printre care Netflix, Marvel, HBO, Playstation, Mark Zuckerberg și CNN.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.