Sport

Tătătușanu, erou- Milan, eliminată

Ziarul de Vrancea
27 ian 2021 882 vizualizări

*Inter a câștigat derbiul milanez din sferturile Cupei Italiei *Cupele din Anglia și Spania sunt în plină desfășurare

Italia:Formația AC Milan, cu Ciprian Tătărușanu în poartă, a fost eliminată, marți seară, de echipa lui Ionuț Radu, Inter Milano, scor 1-2, în sferturile de finală ale Cupei Italiei. Ionuț Radu a fost rezervă. AC Milan a condus datorită unul gol marcat de Ibrahimovic în minutul 31. În minutul 58, suedezul a fost eliminat. Inter s-a impus prin golurile lui Lukaku (’71 - penalty) și Eriksen (‘90^7). Ciprian Tătărușanu a fost văzut de presa italiană drept cel mai bun jucător al lui AC Milan în acest meci. Site-un TuttoMercatoWeb i-a dat nota 7,5 portarului român. Titular în condițiile în care Gianluigi Donnarumma a fost suspendat, „Tătărușanu a răspuns din nou prezent”, notează site-ul citat. „Nu este Donnarumma, dar nimeni nu observă asta”, scrie La Gazzetta dello Sport, care i-a dat nota 8. Românul este lăudat și de Corriere dello Sport, care l-a notat cu 7,5 și a scris: „Dacă nu ar fi fost înfrângerea, ar fi fost noaptea sa, intervenții salvatoare repetate.” Tuttosport (nota 7,5) consideră că intervenția cu piciorul din prima repriză a fost demnă de un portar de hochei, iar Corriere della Sera (nota 7) numără cel puțin cinci parade decisive ale lui Tătărușanu. După meci, Tătărușanu a declarat: „Sunt în formă bună, am grijă de mine, astfel că, dacă nu voi suferi vreo accidentare, sper să mai joc cinci sau șase ani. Sunt profesionist, mă antrenez în fiecare zi ca să fiu pregătit atunci când mi se cere să joc”, a spus Tătărușanu la RAI Sport. În ceea ce privește partida cu Inter, Ciprian Tătărușanu a afirmat că eliminarea lui Zlatan Ibrahimovici a schimbat totul: “Ne-am luptat de la început până la sfârșit, a fost un meci foarte bun. Din nefericire al doilea cartonaș galben al lui Ibra a schimbat meciul. Am încercat să menținem rezultatul la 1-1, dar un gol frumos pe final ne-a făcut să pierdem meciul”. Aseară s-au disputat partidele Atalanta – Lazio și Juventus – Spal, iar confruntarea Napoli – Spezia este programată astăzi.

*Anglia: Formația de eșalon secund Bournemouth s-a calificat, marți, în optimile de finală ale Cupei Angliei, trecând în 16-imi de echipa din liga a patra Crawley Town, scor 2-1. Au marcat Wilshere (’24) și King (’65) pentru învingători, respectiv Nichols (’59) pentru învinși.Astfel s-au stabilit toate echipele calificate, iar confruntările din optimi sunt :Burnley – Bournemouth, Manchester United – West Ham, Sheffield United – Bristol City, Wolverhampton – Southampton, Barnsley – Chelsea, Everton – Tottenham, Swansea – Manchester City și Leicester City – Brighton. Meciurile se vor disputa în 9 și în 10 februarie.

*Spania. Echipele Levante, Villarreal și Betis s-au calificat, marți seară, în sferturile de finală ale Cupei Spaniei. Rezultate din optimile competiției:Valladolid Levante 2-4. Villa ('13), Weissmann (’65) / Bardhi (’23), Malsa (’45), Coke (’59, ’80-penalty); Girona (L2) – Villarreal 0-1. Pino (’19); Betis Sevilla –Real Sociedad 3-1 (prelungiri); Canales (’79), Iglesias (’96, ’111) / Oyarzabal (’13).Aseară s-au disputat partidele Sevilla – Valencia, Almeria (L2) – Osasuna și Rayo Vallecano (L2) – Barcelona iar jocurile Navalcarnero (L3) – Granada și Alcoyano (L3) – Bilbao se vor juca astăzi..


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.