Sport

Tenismena focșăneancă Maria Ciubotaru este campioană internațională a României la dublu 14 ani

Ziarul de Vrancea
23 feb 2019 1191 vizualizări

Maria Daciana Ciubotaru, sportiva CSM Focșani 2007, pregătită de profesorul Firicel Tomai, în pereche cu Cara Meșter, a câștigat proba de dublu a Campionatelor Internaționale ale României, turneu european de categoria a 2-a, care a avut loc la AS Tenis Club București începând cu 16 februarie.

Finala de dublu s-a jucat sâmbătă 23 februarie, 2019,  după ce Maria jucase de la ora 9:00 în semifinală de simplu și a fost câștigată de Maria și Cara cu 6-3, 6-2 în fața perechii favorite nr. 1, Briana Szabo din România/Emma Tothova din Slovacia. 

În semifinala probei de simplu, Maria  Ciubotaru a fost întrecută de Alexia Mărginean cu 6-0, 6-4, și a terminat Campionatele Internaționale ale României U 14 pe locul 3.

Maria Daciana Ciubotaru, este fica  profesorului, Viorel Ciubotaru președintele clublui CSM Focșani 2007

Text informații + foto:CSM Focșani 2007 oficial

Primarul Focșaniului Cristi Valentin Misăilă despre performața  tinerei tenismene focșănence:

”Maria Daciana Ciubotaru, tânăra noastră sportivă legitimată la CSM Focșani 2007, a reusit astăzi o nouă performanță remarcabilă, atât pentru ea cât și pentru tenisul focșănean.

Pe lângă multiplele medalii cucerite la turneele naționale și internaționale Under 14 și Under 16, Maria și-a adăugat astăzi în vitrină un nou trofeu: locul întâi în proba de dublu a Campionatului Internațional al României, turneul european ce a avut loc la AS Tenis Club București, după ce a învins, alături de clujeanca Cara Meșter, perechea favorită nr. 1 a competiției, Briana Szabo din România/Emma Tothova din Slovacia cu 6-3 6-2.

Un rezultat de excepție, cu atât mai mult cu cât a fost obținut după un efort considerabil al sportivei noastre, Maria dispunând în dimineața zilei semifinala de simplu a aceluiași turneu internațional unde a terminat în cele din urmă pe locul 3.

Felicitări, Maria și mult succes în continuare! Te susținem și avem încredere că prin muncă și dăruire vei ajunge acolo unde ți-ai propus!”


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.