Sport

Tamaș stă cuminte acasă

Ziarul de Vrancea
26 mar 2019 455 vizualizări

Fotbalistul român prieten cu alcoolul a fost plasat în arest la domiciliu timp de o lună pentru escapada din Israel

Fundașul echipei Hapoel Haifa, Gabriel Tamaș, reținut de poliția israeliană în noaptea de luni spre marți după de a fost surprins băut la volan și conducând cu viteză foarte mare, va fi plasat în arest la domiciliu. Marți a avut loc o primă audiere în cazul jucătorului, al cărui nume nu este precizat de jurnalul israelian. Atunci, arestul a fost prelungit cu o zi. Potrivit gsp.ro, ieri audierile care au avut loc la Petah Tikva au durat o oră și 45 de minute, iar ofițerul de presă al echipei Hapoel Haifa a fost prezent ca martor.

Gabriel Tamaș a fost reținut de poliția israeliană în noaptea de luni spre marți, conducând sub influența băuturilor alcoolice un automobil cu viteza de 205 kilometri/oră. Polițiștii l-au oprit pe Tamaș pentru viteză excesivă, apoi au constatat că internaționalul român avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât cea permisă (0,77 mg/l alcool în aerul exprirat). Tamaș este în Israel din 2017, la Hapoel Haifa. În acest sezon, el a jucat 23 de meciuri în campionat, marcând două goluri. Gabriel Tamaș este recunoscut pentru problemele cu alcoolul avute și scandalurile provocate. În 2013, el a spart ușa unui bloc din București și s-a culcat în scara blocului. Locatarii au alertat poliția, care l-au dus încătușat la secție.

Și clubul său, Hapoel Haifa, a reacționat, ieri asupra evenimentului cu Gabi Tamaș în prim plan. Clubul israelian a emis un comunicat oficial în care precizează că incidentul este regretabil și, în funcție de rezultatele investigațiilor derulate de poliție, va lua măsurile care se cuvin.  Cercetați vor fi și colegii de echpă care se aflau în mașină cu românul. “Este vinovat și cazul este unul serios, analizăm situația. El nu trebuia să fie în spatele volanului, trebuie să-i verificăm pe toți cei care au fost la petrecere, comportamentul lor este și el unul în neregulă”, se arată în comunicat. Presa din zonă a dezvăluit că Tamaș și Hapoel Haifa aveau o înțelegere stipulată în contract, în care se preciza că fotbalistul nu are voie să consume alcool. Totul s-ar putea termina cu rezilierea contractului.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.