Sport

Adjudeanca Alisia Paruba, campioană națională la aruncarea suliței - juniori II

Ziarul de Vrancea
29 iun 2019 1673 vizualizări

Vineri și sâmbătă, 28 și 29 iunie, 2019 la Pitești au avut loc întrecerile Campionatului Național de Atletism pentru Juniori 2, ediția 2019.

Concursul s-a desfășurat pe Stadionul “Nicolae Dobrin” și a reunit la start atleți de la toate cluburile de profil din țară.
Primul start a avut loc  vineri, 28 iunie 2019, la ora 8:30, când a avut loc proba de 10.000 m marș masculin și 5.000 m marș feminin. Prima de concurs s-a încheiat la ora 20:55, odată cu startul în proba de ștafetă masculin 4x100m.
Sâmbătă, 29 iunie 2019, probele au început la ora 9:00, cu startul în întrecerea de 110 m garduri masculin din cadrul decatlonului. Campionatul Național de Juniori 2 s-a încheiat sâmbătă 29 iunie 2019  la ora 12:30, cu proba 1.500 m masculin din cadrul decatlonului.

Atleta Alisia Paruba din Adjud a devenit campioană națională la juniori II la aruncarea suliței cu 48.87 m, record personal. În urma rezultatului obținut, Alisia Paruba va participa cu reprezentativa României la Festivalul Olimpic al Tineretului de la Baku. Alisia Paruba este antrenată la Clubul atletic din Adjud de renumitul profesor șlefuitor de tinere talente, George Catrinescu. Ea are dublă legitimare, concurând și pentru CSȘ Focșani.

La aceiași competiție George Adam a  cucerit titlul de vicecampion național de juniori II la aruncarea suliței de 700 grame, cu performanța de 52,70 m. El este pregătit de antrenoarea Camelia Petrea, la clubul CSS Focșani, secția Adjud. 

Citiți și:Performanță de excepție | Atleta Alisia Paruba din Adjud este dublă campioană națională la aruncarea suliței


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.