Sport

Taifunul din Erbiceni a zguduit Parisul

Ziarul de Vrancea
19 mar 2018 768 vizualizări

Mihai Nistor l-a învins clar pe croatul Verunica, în circuitul WSB

Mihai Nistor a câștigat fără drept de apel disputa cu Ante Verunica, 3-0, într-un meci disputat în Sala Operei din Paris, contând din circuitul WSB, în care românul luptă pentru France Fighting Roosters, informează site-ul oficial al Federației Române de Box. În Salle Wagram, sala operei din Paris, Mihai Nistor a dat sâmbătă seara un recital pugilistic. Românul a disputat meciul vedetă al confruntării dintre France Fighting Roosters Croatian Knights, surclasându-l pe Ante Verunica, un boxer ce pornea partida cu neasteptat de multă încredere: ”Nistor e un boxer periculos, dar eu pot să-l bat. E clar că în această competiție nu sunt pugiliti slabi si fiecare adversar trebuie respectat. Cu atât mai mult dacă vorbim de Nistor, cel care a făcut ceva victime celebre în cariera sa, cum ar fi Joshua, Hrgovic sau Clemente. Am încredere în mine, dar ce pot să spun cu siguranță este că va fi un duel de first class”. Nistor i-a răspuns în ring unde, după o primă repriză ”de încălzire”, a ridicat constant nivelul și agresivitatea, impunându-se categoric în următoarele patru runde, astfel că scorul final a fost 3-0 (50-43, 49-44, 49-44) pentru român.France Fighting Roosters s-a impus cu 5-0, iar în etapa următoare, tot la Paris, va lupta împotriva echipei Italia Thunder. Italienii sunt cunoștințe mai vechi pentru Mihai, care după ce au impresionat cu Astana Arlans (cu care a și câștigat circuitul, grație și senzaționalei victorii obinute de Nistor în fata dublului campion mondial Clemente Russo), în sezonul următor a fost convins să lupte pentru Italia Thunders, până în 2014, când a fost cooptat în AIBA Pro Boxing, circuit în care ieșeanul născut la Erbiceni a obinut titlul mondial al supergreilor în anul 2015.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.