Sport

Surprizele lui Cosmin Contra

Ziarul de Vrancea
5 nov 2017 549 vizualizări

Mult discutații Alibec și Hanca au fost convocați la națională pentru meciurile cu Turcia și Olanda

Selecționerul Cosmin Contra a convocat 30 de jucători pentru meciurile amicale cu Turcia și Olanda. Marea surpriză s-a numit convocarea lui Denis Alibec (Steaua), jucător aflat într-o eclipsă de formă prelungită, cauzată ,pare-se, de o pubalgie.De asemenea, a mai fost chemat și un alt jucător de care s-a discutat în ultima vreme, dinamovistul Sergiu Hanca.J  ucătorii convocați sunt: Tătărușanu, Pantilimon, Lobonț, Niță (portari), Bălașa, Moți, Chiricheș, Grigore, Săpunaru, Toșca, Bancu, Ganea (fundași), Hanca, Marin, Bicfalvi, Pintilii, Hoban, Stanciu, Chipciu, Grozav, Torje, Deac, Băluță, Tănase, Budescu (mijlocași), Andone, Keșeru, Stancu, Alibec, Țucudean (atacanți). La puțin timp după ce a anunțat lotul, Contra a aflat că are deja un jucător indisponibil. Este vorba de atacantul Bogdan Stancu (Bursaspor) care s-a accidentat în timpul jocului Kasimpasa - Bursaspor 2-2, disputat sâmbătă. Bogdan Stancu a suferit o contuzie la șoldul drept, recidivă a accidentării care l-a împiedicat să fie apt pentru jocurile cu Kazahstan și Danemarca din luna octombrie. Atacantul a făcut deplasarea la București, unde a fost examinat de medicul echipei naționale. Deoarece recuperarea sa în timp util pentru jocurile cu Turcia și Olanda era improbabilă, staful tehnic al naționalei împreună cu cel medical au hotărât ca jucătorul să revină la echipa de club pentru a începe recuperarea.

Într-o conferință de presă Contra a explicat unele dinre opțiunile sale. “Știți discuția pe care am avut-o cu Denis Alibec, este un jucător de mare valoare, a demonstrat-o și cred că toți trebuie să punem umărul să revină la forma bună, pentru că toți avem de câștigat”, a spus selecționerul despre vârful stelist, menționând că este interesat și de recuperarea lui Hanca și Filip, jucători din circuitul echipei naționale. Cât despre revenirea lui Ștefan Radu la națională, Contra s-a asemuit cu Tom Cruise”   “Cu Ștefan Radu e o misiune aproape imposibilă, sunt Tom Cruise 2. Misiune imposibilă. O să încerc să mă duc să îl ascult și să îi spun și punctul meu de vedere și poate o să îl sensibilizez. Am fost colegi, îl cunosc, Știu ce gândește despre echipa națională, dar prima dată vreau să-l ascult și apoi o să vă spun dacă revine la sentimente mai bune sau nu”, a spus Contra.

Joi, 9 noiembrie, de la ora 20.15, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj, reprezentativa României o va întâlni pe cea a Turciei. Apoi, marți, 14 noiembrie, de la ora 21.00, pe Arena Națională din București, tricolorii vor juca împotriva Olandei.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.