Sport

Surpriză doar aparentă la Real Madrid

Ziarul de Vrancea
30 nov -1 3214 vizualizări

Antrenorul Julen Lopetegui a fost demis * managerul Florentino Perez a blocat tratativele cu Antonio Conte și a angajat, deocamdată, provizoriu, un tehnician de casă, conform obiceiului

Tehnicianul Julen Lopetegui a fost demis de la Real Madrid, a anun]at, luni sear, gruparea madrilen. Conform anun]ului clubului madrilen, interimatul va fi asigurat de Santiago Solari, antrenor la echipa a doua [i care a evoluat la Real `n perioada 2002 - 2005. ”Conducerea a stabilit c este o diferen] `ntre calitatea echipei, cu opt juctori nominaliza]i la c=[tigarea Balonului de Aur [i rezultatele ob]inute. Le mul]umim lui Lopetegui [i stafului su pentru efortul depus [i le urm succes `n carier. El va fi `nlocuit provizoriu de Santiago Solari, care va conduce primul antrenament mar]i", se arat `n comunicatul de pe site-ul Realului.  Julen Lopetegui a mul]umit conductorilor pentru oportunitatea de a antrena echipa.  "Dup decizia adoptat de conducere, vreau s mul]umesc clubului pentru c mi-a dat oportunitatea de a antrena echipa. Mul]umesc juctorilor pentru efort [i munc, dar [i tuturor angaja]ilor de la Real Madrid. [i evident mul]umesc fanilor [i doresc echipei toate cele bune pentru restul sezonului", a declarat Lopetegui, `ntr-un comunicat transmis agen]iei EFE.

Numirea provizorie a lui Solari a fost determinat de e[ecul tratativelor cu tehnicianul italian Antonio Conte. Nici managerul Florentino Perez n-a fost prea `nc=ntat cu un antrenor italian, cu predilec]ii defensive, la echip. Este cunoscut de toat lumea c Perez prefer antrenori de cas, care s de dezvolte pe “Bernabeu”, cum a fost Vicente del Bosque sau, mai recent, Zinédine Zidane. O alt ]int este Roberto Martinez, `ns Real Madrid trebuie s ajung la un acord cu federa]ia belgian dac vrea s-[i asigure serviciile selec]ionerului Roberto Martínez, care are contract cu na]ionala Belgiei p=n `n 2020.  "Nu facem niciun comentariu despre contractele federa]iei cu angaja]ii. Dac un club vrea s-l angajeze pe Roberto Martinez, va trebui ca mai `nt=i s ajung la un acord cu federa]ia belgian", a declarat, Stefan Van Loock, un purttor de cuv=nt al forului de la Bruxelles. ~n v=rst de 45 de ani, Martínez a mai antrenat echipele Everton, Wigan [i Swansea City.

Deocamdat, Solari a excelat la conferin]a de pres de la instalare: argentinianul a rspuns: "Ideea este s mergem la Melilla [i s jucm cu dou testicule (cojones - `n original)".  Solari va debuta pe banca Realului `n nordul Africii, `n enclava spaniol Melilla. Partida cu echipa din liga a treia va fi astzi, de la ora 20.20, `n faza 16-imilor e final ale Cupei Spaniei. Despre situa]ia lotului, Solari a spus: "Am gsit un grup rnit, dar dornic s o ia de la `nceput [i s `ntoarc situa]ia. Este un grup de campioni [i rzboinici. ~n momentele cele mai dificile iese la iveal caracterul juctorilor. S antrenez Real Madrid este o oportunitatea extraordinar", a declarat Solari. ~ntrebat dac poate deveni un nou Ziendine Zidane, ]in=nd cont c [i fostul interna]ional francez a antrenat echipa a doua `nainte de a face performan] cu Real, Solari a rspuns: “Lsa]i-l pe Zizou `n pace. El este una dintre cele mai importante figuri din istoria clubului, nu sunt adjective pentru a-l descrie, trebuie lsat `n mre]ia lui."

Solari va debuta pe banca Realului `n nordul Africii, `n enclava spaniol Melilla. Partida cu echipa din liga a treia va fi miercuri, de la ora 20.30, `n faza 16-imilor e final ale Cupei Spaniei. ~n prezent, Real se afl pe locul IX `n LaLiga

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.