Sport

Șumudică refuză FCSB

Ziarul de Vrancea
13 mai 2019 471 vizualizări

Noua țintă a lui Gigi Becali este Edi Iordănescu

Antrenorul Marius Șumudică a declarat, ieri, că nu va antrena FCSB: “Am mesaje din partea fanilor FCSB, care își doreau foarte mult să vin la echipă și mesaje din partea celor rapidiști care mă implorau să nu mă duc la FCSB. Pentru mine, contează cel mai mult aspectul profesional. Nu am vorbit cu Gigi Becali să preiau echipa, nu s-a pus în discuție să preiau FCSB, pe mine nu m-a contactat. Singurul cu care am vorbit este Mihai Stoica, cu care în ultimul timp am ținut o legătură. În momentul de față am contract încă un an cu Al-Shabab și eu cred că cea mai bună soluție pentru cei de la FCSB în momentul de față este ceea ce a spus domnul Becali, de a-l numi pe Edurad Iordănescu antrenor al acestei echipe. În momentul de față, Marius Șumudică nu intră în discuții, atât timp cât suporterii FCSB au spus că nu-și doresc ca eu să antrenez această echipă, nici eu în momentul de față nu sunt dipsus să vin la FCSB. Este cea mai bună soluție să-l numească pe Edward Iordănescu, cred”, a declarat Șumudică, la Digi Sport. El a spus că niciodată nu se va duce să urmărească antrenamentele unui tehnician român, nici la cele ale lui Gheorghe Hagi, așa cum îi cere Becali viitorului antrenor al FCSB.

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, luni, că se gândește să-l numească antrenor principal în locul lui Mihai Teja pe Edward Iordănescu. Becali i-a făcut deja jumătate din echipă: “Să-i văd în teren pe portarul Vlad, Man, Moruțan, Coman și Tănase, pe urmă e treaba lui ce face.”, a spus Becali.

Latifundiarul a mai spus că Edi Iordănescu a fost recomandat de doi preoți: “Îi dau mână liberă pentru că se duce omul se împărtășește, se spovedește, am vorbit cu duhovnciul lui, părintele Vasile de la Dumbrava, am vorbit cu părintele Irineu de la Ponor, m-am interesat de el. La mine astea-s criteriile de alegere a antrenorilor.” Gigi Becali a anunțat că Mihai Teja nu va continua la FCSB, după ce a ratat câștigarea titlului în fața celor de la CFR Cluj.

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.