Sport

Stejarii, la munca de jos

Ziarul de Vrancea
14 sep 2018 500 vizualizări

Din cauza gravei erori funcționărești de la Federației, echipa națională de rugby trebuie să susțină un meci de baraj cu Portugalia, pentru a nu retrograda în cel de-al treilea eșalon valoric * tricolorii vor juca partide test cu SUA, Uruguay și Kenya

Naționala de rugby a Romaniei va disputa trei meciuri în luna noiembrie, toate pe teren propriu: barajul de menținere în Rugby Europe Championship cu Portugalia, programat pe data de 10 și două meciuri test World Rugby.   Astfel, pe 17 noiembrie va întâlni Statele Unite ale Americii, urmând ca pe 24 noiembrie, să joace cu Uruguay. De asemenea, pe 3 noiembrie, România A, selectionata secundă a României, va întâlni, tot pe teren propriu, Kenya, echipa care se pregătește pentru turneul de recalificare la Cupa Mondială de Rugby din 2019, turneu ce va avea loc la Paris în luna noiembrie. Locul de disputare a meciurilor urmează să fie stabilit ulterior.  “Sunt meciuri foarte importante pentru noi, va fi practic un nou început pentru echipă. Partida cu Portugalia este vitală pentru menținerea în cel de-al doilea eșalon, trebuie să o pregătim foarte bine, să fim atenți la toate detaliile. Apoi vor urma două partide test World Rugby în care dorim să arătăm ca România nu a făcut pași în spate în urma traumei pe care a suferit-o după descalificarea de la Cupa Mondială, dimpotrivă a ieșit mai puternică și mai unită ca echipă. Important este că vom avea un meci și cu a doua reprezentativă, România A, pentru că la data când va avea loc partida cu Kenya nu vom avea la dispoziție jucătorii din Franța, în Top 14 și ProD2 vor fi meciuri, și nu vom beneficia de această fereastră World Rugby, ceea ce traduce într-o bună oportunitate pentru jucătorii de la România A să arate că pot face pasul spre naționala mare”, a declarat Thomas Lièvremont, antrenorul principal al României. În acest moment, România se afla pe locul 17 în clasamentul World Rugby, în timp ce Portugalia se afla pe locul 24, Statele Unite ale Americii se afla pe locul 15, iar Uruguay pe locul 18.


 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.