Sport

Steaua București provoacă prima înfrângere din sezonul 2021/22 handbaliștilor de la CSM Focșani 2007

Ziarul de Vrancea
4 oct 2021 1064 vizualizări

Steaua București-CSM Focșani 2007:31-25(16-14)

Partida a avut loc în cadrul etapei cu nr 5 din ediția 2021/22 din Liga Națională Masculină de Handbal (LNMH).

Meciul s-a disputat în sala din Chiajna.Pentru că locul unde s-a disputat partida, nu a primit avizele necesare din partea ISU, din cauza ratei crescute a infecției cu Covid - 19, meciul s-a defășurat fără spectatori și a fost transmis în direct, pe TVR 2.

Citiți postarea activată pe contul de facebook CSM Focşani 2007-Handbal Masculin la scurt timp după finalul partidei 

”Băieți noștri pierd, din păcate, contra Stelei, 31-25. La pauză scorul a fost 16-14, dar întorși de la vestiare am primit 3 goluri consecutive, fără ca să marcăm vreunul. Imediat după acest moment echipa noastră a revenit în joc, egalând, dar în ultimele 20 de minute s-au adunat prea multe ratări și greșeli pentru a mai putea spera la măcar un punct din acest meci. Poate că și oboseala acumulată și-a spus cuvântul, steliștii având la dispoziție mai multe zile pentru recuperare, dar și un meci anterior, mai ușor decât al nostru. Toate au contat în cele din urmă, așa cum se întâmplă, de regulă, la acest nivel.

Urmează partida de acasă, cu campioana, Dinamo.”-CSM Focşani 2007-Handbal Masculin

Primul joc de duminică, din cadrul etapei a V-a a primului eșalon masculin, a opus două dintre echipele neînvinse în campionat, Steaua și CSM Focșani. Desfășurată, din păcate, fără spectatori în sala de la Chiajna, partida a fost câștigată de steliști, scor 31-25, elevii lui Ovidiu Mihăilă fiind mai preciși la finalizare, cu pivotul Nemanja Grbovic în prim-plan și având un portar în formă foarte bună, Ionuț Iancu. Prima repriză a fost echilibrată, iar Steaua a intrat la pauză cu un avans de două goluri, după care a început repriza secundă cu 3 goluri consecutive. Oaspeții au revenit rapid și au marcat de 5 ori la rând în 7 minute, egalând la 19, însă n-au profitat de momentul favorabil și a fost rândul gazdelor să înscrie de 5 ori la rând între minutele 39 și 48. A fost desprinderea decisivă, fiindcă echipa lui Dalibor Cutura n-a mai avut forța să revină, iar Steaua a bifat a patra victorie consecutivă.

Steaua București – CSM Focșani 2007: 31-25 (16-14) Arbitri: Radu Iliescu / Doru Manea

Steaua București: Iancu – Grbovic 9, Georgescu 5, Hanțaru 4, Milosevic 3, Constantina 3, Șomlea 3, Burlacu 2, Popovic 2, Johannson, Pop, Olaru. Antrenor: Ovidiu Mihăilă.

CSM Focșani 2007: Cloșcă, Marocico – Marjanovic 6, Drăgan 4, Miroiu 4, Krstevski 3, Mănescu 2, Mocanu 2, Hrimiuc 1, Rață 1, Marijanac 1, Makrishin 1, Ragea, Popovici, Eros. Antrenor: Dalibor Cutura.

Text informații + foto:handbalmania.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.