Sport

Stars Brăila, Prosport şi Sporting Bacău, laureatele Cupei Prosport

Dan Chiriac
21 aug 2017 684 vizualizări

u după meciurile din grupe, în funcţie de poziţia ocupată, echipele au jucat în campionatul de aur, argint şi bronz

Sâmbătă, 19 august, baza sportivă Valentino Sports a fost gazda Cupei ,,Prosport”, competiţie dedicată copiilor născuţi după 01.01.2008.Toate echipele prezente la turneu au fost premiate cu trofee şi diplome. Alături de Prosport Focşani, au mai participat Stars Brăila, Sporting Bacău, Viitorul Bacău, CSM Râmnicu Sărat, Luceafărul Brăila, AFC bubu Bacău şi Aripile Bacău. Ca de fiecare dată, la Cupa ,,Prosport” toate echipele au jucat finale. După meciurile din grupe, în funcţie de poziţia ocupată, echipele au jucat în campionatul de aur, argint şi bronz. Stars Braila, Prosport Focşani şi Sporting Bacău a fost ierarhia campionatului de aur. Campionatul de argint a fost câşigat de Luceafarul Brăila, urmată de Aripile Bacău şi AFC Bubu Bacău. Viitorul Bacău a câştigat campionatul de bronz, urmată de CSM Rîmnicu Sărat.

Cupa Meseriaşilor câştigată de un brăilean

La Cupa ,,Meseriaşilor” au participat toţi jucătorii prezenţi în turneu, inclusiv portarii. S-au executat câte 3 lovituri libere de fiecare jucător, iar la vinclul porţii s-a aşezat un cartonaş pe care jucătorii trebuia să-l lovească. Componentul grupei 2008 de la Luceafarul Brăila, DENIS OLTEANU, a câştigat ineditul concurs, Cupa ,,Meseriasilor”.Cum era normal, grupa 2008 de la Prosport Focşani a prestat un joc foarte bun. Elevii profesorului Laurenţiu Muscalu au acumulat o noua experienţă competiţionalaă s-au bucurat de fotbal şi-au transmis acest lucru tuturor celor prezenţi. Profesorul Laurenţiu Muscalu a dispus de următorii jucători: PROSPORT FOCSANI,GRUPA 2008: Dragoş Andrei, portar; Lupu Alexandru, Vlad David, Calmuc Denis, Teodorescu Mirel, Roman Mateo, Mija Sebastian, Pătraşcu Alexandru, Taman Gabriel, Bohălteanu Costică şi Ailinca Alexandru, jucători de câmp

Selecţie la Proaposrt

“Aveti un copil născut în anii 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012 sau 2013 ? Vă aşteptăm la baza sportivă Valentino Sports din Focşani, strada Viilor 4A, zilnic, între orele 12.00 – 19.00, pentru a vă antrena, pentru a vă bucura, pentru a completa grupele noastre. Pentru relaţii şi detalii, vă rugam să ne contactaţi la telefon: 0754.929.159”, este anunţut făcut de clubul Prosport. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.