Sport

Ştafeta de 4 X 400 metri juniori 1 masculin și atletul Alexandru Toader, de la LPS Focşani, campioni naţionali

Dan Chiriac
24 feb 2019 1192 vizualizări

În proba de alergare pe distanța de 400 de metri plat individual, au fost obţinute două medalii de către doi dintre componenții aceleiași ștafete de 4 x 400 m, campioană națională. Astfel, atletul Alexandru Toader a devenit dublu campion național, obținând locul 1 și în proba de alergare individuală pe distanța de 400 m plat, iar colegul său, Mihai Vasiliu, locul 2.

La finalul săptămânii, a avut loc Campionatul Național de juniori 1 la atletism. Etapa finală a avut loc la București, vineri și sâmbătă.

Prima ştafetă a băieților de la LPS Focșani 4 X 400 mteri, juniori 1 a ieșit campioană națională cu timpul de 3.05.55 minute. Componența este următoarea: Mihai Vasiliu, Alexandru Toader, Cătălin Gîrleanu, Nicu Păsăroiu.

Ştafeta B de la LPS Focşani a ieșit pe locul 8, iar ștafeta băietilor de la CSS Focșani s-a clasat pe locul 14. La 400 metri sportivii legitimați la LPS Focșani și CSM Focșani au venit pe locurile 1 Alexandru Toader și locul 2 Mihai Vasiliu. Cătălin Gârleanu s-a clasat pe locul şase.

Fetele de la CSS Focșani la ștafetă au venit pe locurile 6 ștafetă A și 9 ștafetă B. Cătălina Olaru de la CS Unirea Focșani a obținut locul 5 la 60 metri garduri și locul 13 la 60 metri plat. La 800 metri Mihalea Costi Ștefan de la LPS Focsani a ocupat locul 19. Sportivii sunt antrenați de profesorii Alexandrescu Gabriel, Batog Marius, Iliescu Fănel. Crăciun Sergiu. Pendus Rodica, Ivan Antonel, Alexandrescu Gheorghe, Crețu Florinel, Catrinescu Gheorghe, Petrea Camelia, Ciortan Ioan. (D.C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.