Sport

ST: Mișcări de trupe în Europa Inter tânjește după Messi

Ziarul de Vrancea
24 iul 2018 570 vizualizări

Starul argentinian nu vrea să plece de la Barcelona, așa că mișcarea e greu de anticipat * Chelsea se ține tare în transferul lui Willian

Ediția tipărită a ziarului Tuttosport notează că Internazionale Milano l-ar putea aduce pe Leo Messi. Rivalitatea de la distanță dintre Messi și Ronaldo al putea fi dusă mai departe pe pământ italian, în Serie A, acolo unde CR7 a ajuns deja. Portughezul și deținătorul Balonului de Aur a semnat pe patru ani cu Real Madrid, iar dacă informațiile sursei citate sunt adevărate, Inter Milano l-ar putea aduce pe Messi. Marco Tronchetti Provera, CEO Pirelli, sponsorul longeviv al lui Inter, susține că transferul lui Messi la Inter nu ar fi imposibil și că patronii clubului ar putea lansa pe viitor o ofertă pentru argentinian: „Sper ca Suning, odată cefFair Play-ul financiar va permite, să lanseze o ofertă importantă pentru Messi. Cum să-l refuzi pe  Messi?” , a declarat Marco Tronchetti Provera pentru Tuttosport. Patronii de la Inter ar trebui să lanseze o ofertă de nerefuzat, întrucât Messi nu e dispus să renunțe la Barcelona, fapt declarat chiar de liderul vestiarului de pe Camp Nou. .

* James Rodriguez (27 de ani) a petrecut deja unul dintre cele două sezoane la Bayern, echipa care l-a împrumutat de la Real Madrid pentru 13 milioane de euro. După un sezon bun, presa iberică a speculat faptul că mijlocașul columbian s-ar putea întoarce la Real Madrid, însă fotbalistul a negat totul. "În prezent mă aflu aici și am avut un prim sezon spectaculos, așa că sunt foarte fericit. Simt că atât clubul, cât și fanii mă iubesc foarte mult", a declarat James pentru The Suso Show. Karl-Heinz Rummenigge, șeful executiv de la Bayern München, a declarat că tânărul columbian va rămâne și în acest sezon în Bundesliga. "Multe zvonuri venite din Spania nu sunt adevărate. Contractul jucătorului este bine-cunsocut de toată lumea. James va juca pentru noi cu siguranță în acest sezon și mă aștept să joace pentru Bayern și după", a declarat Rummenigge, potrivit ESPN. Bavarezii pot folosi clauza de cumpărare din contract după terminarea împrumutului și îl pot adăuga în lot permanent pe starul columbian pentru 42 de milioane de euro.

* Clubul Chelsea a refuzat o a treia ofertă făcută de FC Barcelona pentru transferul mijlocașului ofensiv Willian, în valoare de 62 de milioane de euro (55 de milioane de lire sterline), informează SkySports. Chelsea nu se lasă înduplecată ușor să-l cedeze pe fotbalistul brazilian, fost elev al lui Mircea Lucescu la Donețk, deoarece este aproape să mai piardă doi jucători importanți, Courtois și Hazard, care sunt în negocieri avansate cu Real Madrid. Pe de altă parte, Barcelona îl dorește cu insistență de Willian, fotbalist de 29 de ani pentru care negociază de mai mult de trei luni. Catalanii au pus inițial pe masă suma de 50 de milioane de lire sterline (56 milioane de euro), apoi au crescut-o la 53 de milioane de lire sterline, pentru a oferi 55 de milioane de lire sterline a treia oară. Willian este legitimat la Chelsea Londra din 2013, când a fost transferat de la Anji Mahacikala. El a jucat de atunci în 236 de meciuri și a înscris 44 de goluri.

* Presa engleză a scris, ieri, că antrenorul echipei Chelsea, Maurizio Sarri, îl dorește pe "Stamford Bridge" pe portarul Pepe Reina, dacă belgianul Thibaut Courtois va pleca la Real Madrid. Reina a semnat la 2 iulie un contract cu AC Milan, din postura de jucător liber de contract și s-a alăturat echipei milaneze în urmă cu două zile. Sarri l-a antrenat pe Reina până la finalul sezonului trecut, când ambii au plecat de la Napoli, tehnicianul la Londra, iar portarul spaniol de 35 de ani la Milano. Însă echipa londoneză este foarte aproape de a se despărți de Courtois, iar Sarri vrea să-l aducă în loc pe Reina. The Sun notează că suma de nouă milioane de lire sterline (10 milioane de euro) ar suficientă pentru ca Milan să-l cedeze pe jucător. Reina nu ar fi la prima experiență în Premier League. El a jucat 285 de meciuri pentru Liverpool, între 2005 și 2014, înainte de a ajunge la Napoli. Potrivit presei internaționale, Real Madrid și Chelsea ar fi ajuns la un acord pentru transferul portarului Thibaut Courtois la campioana Europei. Real ar urma să plăteasă grupării engleze o suma între 35 și 40 de milioane de euro pentru jucătorul care mai are contract până în 2019 cu Chelsea. însă londonezii nu își cedează goalkeeper-ul până nu îi găsesc un înlocuitor pe măsură.

 

 

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.