Sport

Sportul Ciorasti - Vointa Carligele: 6 - 3 (3 - 0) | Etapa 6, Play-off-ul, Superligii Altdorf Tehnik(Campionatul județean) la fotbal

Ziarul de Vrancea
7 apr 2019 1177 vizualizări

Meciul de fotbal dintre echipele Sportul Ciorasti si Vointa Carligele, Etapa 6, Play-off, Superliga Altdorf Tehnik, desfasurat sambata 6 aprilie 2019 pe stadionul comunal din Salcia Veche, s-a incheiat cu scorul de 6 - 3 (3 - 0).

VIDEO:​Stefan Pahon

Vremea frumoasa a adunat in tribunele stadionului ceva mai mult de o suta cincizeci dintre cei mai infocati suporteri ai echipei locale care , pe drept cuvand, s-au asteptat la un reviriment al acesteia dupa egalul de la Panciu. Si aveam sa asistam, cel putin in prima parte a jocului, la o desfasurare de forte cu totul inegale in teren in care echipa locala a punctat de trei ori – de doua ori prin jucatorul Leaua Giani (min.7 si 21) si o data prin jucatorul Capatana Ionut (min.14). In repriza secunda, gazdele pareau de neoprit in iuresul lor catre poarta adversa si au mai marcat de trei ori (Negoita Dan, min.62 si 72 si Popa Dorel, min.57) insa , dupa minutul 72 s-a petrecut un declic cu echipa locala care a slabit in aparare si nu s-a mai vazut acea stralucire in joc permitand oaspetilor sa prinda curaj si sa se avante spre poarta aparata de Mihai Burdujel care a fost nevoit sa scoata la randul lui mingea din plasa propriei porti de trei ori – min.79, in urma unei lovituri de la 11 metri, pentru un fault comis in careu, executat fara probleme de catre jucatorul Adam Ciprian; min. 82, gol marcat de jucatorul Adam Ciprian si min.83, jucatorul Cercel Constantin puncteaza si el stabilind scorul final al meciului. Se spune, pe drept cuvant, ca ratarile in fotbal se razbuna iar astazi echipa de fotbal Sportul Ciorasti a ratat si a irosit tot atatea situatii cam cate goluri a marcat pentru ca i-a lipsit coordonarea lucida si concentrarea in joc in ultimul sfert de ora permitandu-i adversarului sa zburde cu mingea in fata portii aparate de Mihai Burdujel.

Centralul Iacob Iulian, care a condus foarte bine acest meci, ajutat la tuse de catre asistentii Paraschiv Ionut si Tirdea Daniel, in cele nouazeci de minut de joc, a fost nevoit sa arate si patru cartonase galbene ( 3 la gazde si 1 la oaspeti ) .

ACS Mausoleul Marasesti, cea de-a doua echipa din liga, care a jucat acasa cu Unirea Tifesti a incheiat partida cu scorul de 2 – 0 si cu 16 puncte se mentine in fruntea clasamentului inaintea echipei de fotbal Sportul Ciorasti care are cu doua puncte mai putin. Duminica, 7 aprilie 2019, incepand cu orele 11.00, s-au desfasurat si celelalte doua partide din liga, in cadrul etapei a VI-a, respectiv : Tractorul Nanesti – FCM Adjud si Victoria Gugesti – FC Panciu.

 

Text informații + foto:Pahon Stefan 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.