Sport

Sportul Ciorasti – CSC Dumbraveni 6-0 (3-0) în etapa a II-a in Play-off Superliga Altdorf Technic

Ziarul de Vrancea
17 mar 2018 1371 vizualizări

Meciul de fotbal dintre echipele Sportul Ciorasti si CSC Dumbraveni, care s-a disputant sambata, 17 martie, pe Stadionul Comunal din Salcia Veche s-a incheiat scorul de 6-0 (3-0) dupa o partida viu disputata in care jucatorii antrenati de Cornel Militaru au aratat ca pot trece peste handicapul remizei albe cu NATIONAL 2012 GOLESTI , din urma cu o saptamana, demonstrand ca sunt o echipa puternica, robusta si bine pregatita din punct de vedere tehnic si tactic.

Urmăriți în VIDEO-de mai jos preluat de pe canalul youtube Est Media Press înregistarea integrală a meciului de la Ciorăști

 

De altfel ciorastenii nici nu aveau o alta alternativa decat victoria pentru a se mentine in lupta pentru promovarea in liga a III-a. Dupa primele douazeci de minute in care echipele mai degraba s-au tatonat reciproc, in minutul 24 a venit si primul gol inscris de Giani Leaua in poarta echipei adverse. Apoi, cazand psihic, echipa oaspete a mai incasat doua goluri inscrise de acelasi fotbalist in minutele 30 si 35. Dupa pauza jocul s-a desfasurat in acelasi ritm alert si in aceeasi directie, mai excat catre poarta oaspetilor, fara ca acestia sa-si mai poata reveni pentru a marca macar golul de onoare. Asa se face ca in minutul 50, Giani Leaua sparge plasa adversarilor pentru a patra oara , apoi Stoian Bogdan ridica scorul la 5-0 in minutul 56, ca in minutul 88 Craciun Razvan sa-si treaca si el numele pe tabela de marcaj si sa stabileasca scorul final al meciului , 6-0 pentru echipa gazda. 

Felicitari centralului Iulian Iacob si ajutoarelor sale pentru modul in care au condus acest meci despre al carui miza v-am amintit la inceputul acestui scurt comentariu.

As mai vrea sa va aduc la cunostinta, pentru cei interesati, ca in etapa a III-a Pley-off Superliga Alltdorf Tehnik , care se va juca probabil pe data de 24 martie daca vremea va permite intrucat avem vesti ca iarna revine cu forte intarite, echipa de fotbal Sportul Ciorasti va juca in deplasare cu ACS Mausoleul Marasesti 

Text + foto ,preluate de pe contul de facebook Pahon Stefan


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.