Sport

Sportivii focșăneni au câștigat toate titlurile la pușcă cu aer comprimat la Campionatul Național de tir sportiv, juniori 3

Ziarul de Vrancea
15 feb 2021 1997 vizualizări

Toate titlurile la pușcă cu aer comprimat din cadrul Campionatului Național individual de tir sportiv al juniorilor 3 au fost câștigate de sportivii de la CS Unirea-CSM Focșani 2007. Competiția a avut loc la București, în perioada 9-13 februarie 2021.

Sportivii de la CS Unirea-CSM Focșani 2007, pregătiți de antrenorul emerit Adrian Alaci și profesorul Aurel Giurgea au câștigat titlurile de campioni și medaliile de aur la echipe mixte, prin Alexandra Joghiu și Alessandro Braccesi, fiind urmați de colegii lor Denisa Săftian și David Ioan, cu medalie de argint și Teodora Vrăjitoru și Edward Mitrofan, cu medalie de bronz.

La fete individual, Alexandra Joghiu a obținut titlul de campioană a României, ca și Alessandro Braccesi, la băieți individual unde a fost urmat de coechipierii Edward Mitrofan, medaliat cu argint și David Ioan, medaliat de bronz.

La echipe fete, noile campioane naționale sunt Alexandra Joghiu, Denisa Săftian și Teodora Vrăjitoru iar la echipe băieți, aurul și titlul național au revenit focșănenilor Edward Mitrofan, Alessandro Braccesi și David Ioan.

Text informații + foto:CSM Focșani 2007 oficial

Citiți și postarea primarului municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilăpe acest subiect.

Succes absolut al tinerilor sportivi trăgători componenți ai cluburilor CS Unirea - CSM Focșani 2007.

Toate titlurile la pușcă cu aer comprimat din cadrul Campionatului Național individual de tir sportiv al juniorilor 3, desfășurat la București, au fost câștigate de sportivii noștri.

Alexandra Joghiu și Alessandro Braccesi au obținut titlurile de campioni și medaliile de aur la echipe mixte, fiind urmați de colegii lor Denisa Săftian și David Ioan, cu medalie de argint și Teodora Vrăjitoru și Edward Mitrofan, cu medalie de bronz.

De asemenea, Alexandra Joghiu a obținut titlul de campioană a României la individual fete, ca și Alessandro Braccesi, la băieți individual.

La echipe fete, noile campioane naționale sunt Alexandra Joghiu, Denisa Săftian și Teodora Vrăjitoru, iar la echipe băieți, aurul și titlul național au revenit focșănenilor Edward Mitrofan, Alessandro Braccesi și David Ioan.

Campionii noștri sunt pregătiți de profesorul Aurel Giurgea și de antrenorul emerit Adrian Alaci - cetățean de onoare al municipiului Focșani, titlu conferit în cadrul ședinței CL din 22 decembrie 2016.

Felicitări, campionilor! Suntem mândri de voi!”-Cristi Valentin Misăilă


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.