Sport

Sportiva judoka focșăneancă Iulia Moldoveanu a câștigat medalia de bronz la Gimnaziada 2022, ce a avut loc în Franța

Ziarul de Vrancea
19 mai 2022 1292 vizualizări

 Iulia Moldoveanu este legitimată la Clubul Sportiv (CS) Unirea Focșani și a obținut performanța de la Gimnaziadă concurând la categoria 48 kg

Sportiva judoka focșăneancă Iulia Moldoveanu a obținut medalia de bronz la întrecerile de  Gimnaziada 2022, competie desfășurată în Franța. Iulia Moldoveanu a concurat la categoria 48 kg. și este legitimată la Clubul Sportiv (CS) Unirea Focșani.De menționat că sportiva judoka focșăneancă Iulia Moldoveanu este antrenată la club chiar de tatăl ei, sensei Adrian Moldoveanu ,cel care a și însoțit-o la Gimnaziada 2022 din Normandia. Se mai cuvine de asemenea să amintim că sportiva judoka focșăneancă Iulia Moldoveanu este una din sportivele de perspectivă ale României, cu multe titluri și medalii la activ, până acum. Ea este elevă la Liceul cu Program Sportiv(LPS) Focșani și componentă a Centrului Național Olimpic de Judo pentru cadeți și juniori( CNOPJ)

Foto:Adrian Si Mariana Moldoveanu


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.